Ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Κιαβατζίκη και δεν δίστασε να πει την άποψή του για όσους ασκούν κριτική στους ρεπόρτερ, την τρέλα για την εγγονή του, το λάθος που έκανε με την κόρη του και τη μονταζιέρα των Τεμπών.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα προσωπικό του ζήτημα, την κατάθλιψη που πέρασε και πώς αντιλαμβάνεται το θέμα της σημασίας της ψυχικής υγείας.

«Νιώθω ότι έχω ξεπεράσει το τέρας της κατάθλιψης, έχω προχωρήσει, έκανα βουτιά μέσα μου για να καθαρίσω την καμινάδα από τα σκουπίδια, να διώξω την ματαιοδοξία. Επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν πισωγυρίσματα με την κατάθλιψη, θέλω να τους πω ότι η μάχη είναι συνεχής με τον εαυτό μας. Το χειρότερο που υπάρχει και μπορεί να ρίξει τους ανθρώπους στην κατάθλιψή είναι η ματαιοδοξία, η οποία είναι ένας εφιάλτης & πρέπει να τον νικήσουμε. Πονάει η ψυχή σου και δεν πας στο γιατρό; Είναι δυνατόν επειδή κάποιοι από τον περίγυρο μπορεί να πουν ότι τρελάθηκες; Θα τους κάνεις τη χάρη να υποφέρεις;», υποστήριξε και διερωτήθη εύστοχα ο δημοσιογράφος.

«Δεν πέρασα τον χρόνο που θα ήθελα με την κόρη μου – Λατρεύω την εγγονή μου»

Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την «νέα» του ζωή ως παππούς, μετά την γέννηση της εγγονής του.

«Η εγγονή μου είναι 20 μηνών και με τρελαίνει, έχω πάθει ένα απίστευτο κόλλημα, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και νομίζω ότι όλοι οι παππούδες το ίδιο λένε. Πριν από λίγες μέρες έβαλα στην εγγονή μου ένα βίντεο στο κινητό μου και κάποια στιγμή ένιωσα να πιάνει το δάχτυλο μου για να πάει σε άλλο βίντεο.

Η εγγονή μου βλέπει στην τηλεόραση πράγματα που έχουν κίνηση, κάθεται αφοσιωμένη, αυτά που προσπαθούσε να αλλάξει και στο κινητό είναι τα στατικά. Η κόρη μου, Δέσποινα, είναι μία υπέροχη μάνα, είναι πολύ καλά και καταφέρνει να συνδυάζει το παιδί και τη δουλειά, δεν την έχω ξαναδεί καλύτερα. Ζορίζομαι πολύ καμία φορά, μου λείπει, ακόμη και στη σύσκεψη, βάζω τη φωτογραφία της εγγονής μου και αμέσως χαμογελάω, λάμπω», παραδέχθηκε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ενώ για την κόρη του και την διαμορφωθείσα πλέον σχέση τους, εξομολογήθηκε πως, «Ήταν τέτοια η ένταση της δουλειάς μου, που με την κόρη μου δεν το έζησα έτσι όπως το ζω τώρα με την εγγονή μου. Έχουμε κάνει βαθιές συζητήσεις με την κόρη μου για το θέμα της έλλειψης, ότι δεν πέρασα πολύ χρόνο μαζί της, έπρεπε να ασχοληθώ περισσότερο με το παιδί μου. Κακώς ήμουν 24 ώρες το 24ωρο στη δουλειά μου, που ήταν πολύ πιεστική τότε, έπρεπε να δώσω περισσότερο βάρος στη σχέση μου με το παιδί μου. Είμαστε μία χαρά με την κόρη μου, δείχνει κατανόηση, γιατί κάνει την ίδια δουλειά και τώρα τη βλέπω περισσότερο από ό,τι την έβλεπα ως παιδί» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Περισσότερα Εδω