Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς είχε τα γενέθλιά του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το πρωί της Παρασκευής 29/3 βρέθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα για την ορκωμοσία του. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα πάρει πενθήμερη άδεια ορκωμοσίας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου στο στρατόπεδο στη Θήβα προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσης. Εκεί θα παραδώσει την στρατιωτική του ταυτότητα και θα πάρει την πολιτική.

Λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία του, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε ταβέρνα της Θήβας μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος του είχε ετοιμάσει και μια ξεχωριστή έκπληξη.  (Δες εδώ φωτογραφίες)

Οι εκπλήξεις όμως, δεν τελείωσαν εκεί, αφού το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε οργανώσει ένα ακόμη πάρτι σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στου Ψυρρή, όπου διασκέδασε μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έσβησε τα κεράκια της δεύτερης τούρτας του, έχοντας στο πλευρό του και τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπεθ, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και την αγαπημένη του σκυλίτσα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο μαγαζί με τα πόδια, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του περιπάτου τηλεοπτικά συνεργεία και φωτορεπόρτερ τον ακολουθούσαν.

«Χαρούμενα γενέθλια πρόεδρε» έγραφε η τούρτα που έσβησε ο Στέφανος Κασσελάκης με πλήθος κόσμου να τον χειροκροτάει…

Δες το βίντεο του TLIFE στο Instagram!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω