Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 16/6 ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Ο συγγραφέας του Σασμού, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά, ενώ έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

«Στον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα απλά δεν μπορώ να τα αποκαλύψω ακόμη. Το φινάλε κρύβει μια τρομερή έκπληξη, αλλάζουν τα πάντα ενώ τη νέα σεζόν θα υπάρξει ένα πρόσωπα που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Θα είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός», είπε αρχικά ο Σπύρος Πετρουλάκης. 

«Η Βασιλική είχε σχεδιαστεί να πεθάνει νωρίτερα στη σειρά, όπως και ο Πετρής, όμως ευνόησε πάρα πολύ ο τρόπος που έπαιζαν οι πρωταγωνιστές μας, αλλά και η αγάπη που έδειξε το κοινό στη σειρά και έτσι προχώρησαν αυτοί οι χαρακτήρες. Ο έρωτας του Μαθιού με τη Βασιλική τους έχει συγκλονίσει όλους», πρόσθεσε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Σχετικά με τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής, ο Σπύρος Πετρουλάκης δήλωσε: «Η Βασιλική δεν θα μάθει σε αυτή τη σεζόν ότι ο Μαθιός, δολοφόνησε τον ξάδερφό του, τον Στεφανή. Θα υπάρξουν δύο ακόμη φονικά και θα είναι δύο άντρες. Το ένα θα είναι δολοφονία». 

Περισσότερα Εδω