Στην εξάρθρωση μίας σπείρας που το τελευταίο διάστημα είχε κυριολεκτικά ρημάξει πλήθος σπιτιών σε Λάρισα και σε περιοχές πέριξ της πόλης, έφθασε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr η αστυνομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν συλληφθεί τις τελευταίες ώρες τρία άτομα, δύο άντρες και μία γυναίκα, για μία απόπειρα κλοπής και μία τετελεσμένη κλοπή, ενώ φέρονται να εμπλέκονται και σε πλήθος ακόμη στις περιοχές της πόλης της Λάρισας, της Γιάννουλης, της Φαλάνης και του Αμπελώνα. Διαφεύγει ένα ακόμη άτομο, τα στοιχεία του οποίου όμως είναι γνωστά στις αρχές και αναζητείται.

Η σπείρα έρχονταν από την Αθήνα με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να επιστρέψει μετά τα «χτυπήματα». Ωστόσο, το τελευταίο της στην περιοχή της Νεάπολης ήταν και το μοιραίο αφού έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Το απόγευμα της Κυριακής οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ αναμένεται από την αστυνομική έρευνα να δοθούν περισσότερα στοιχεία για το πλήθος των διαρρήξεων και για τη λεία αυτών.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω