Σαββατοκύριακο με γάμους και χαρές για πρόσωπα της ελληνικής showbiz τα οποία σε λίγες ώρες ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ένας τραγουδιστής, ένα μοντέλο και ένας chef αναμένονται να απασχολήσουν τα media αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού ο καθένας με το ταίρι του, θα βιώσει μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής του.

Ο λόγος για τους Πάνο Μουζουράκη που παντρεύεται την Μαριλού Κόζαρη, την Άννα Πρέλεβιτς που ντύνεται νύφη δίπλα στον σύντροφό της, Νικήτα Νομικό, αλλά και τον Πέτρο Συρίγο ο οποίος μετά τον ερχομό της κόρης του, παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Ρένα Θωμά.

Πάνος Μοζουράκης – Μαριλού Κόζαρη

Με 500 καλεσμένους και πέντε κουμπάρους ο γνωστός τραγουδιστής το Σάββατο 27 Μάϊου παντρεύεται στην Αίγινα την 30χρονη φαρμακοποιό Μαριλού Κόζαρη, με την οποία περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο γάμος τους θα γίνει στο πιο δημοφιλή κτήμα της Αίγινας, εκεί όπου μεταξύ άλλων celebrities θα βρίσκεται και η Κατερίνα Καινούργιου, στενή φίλη της νύφης. 

Το ζευγάρι, μέχρι στιγμής, δείχνει πως δεν επιθυμεί δημοσιότητα, τόσο γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης αλλά και για τον γάμο τους. Ο σκοπός τους είναι οι επόμενοι μήνες να κυλήσουν ομαλά και ευχάριστα, ώστε ο ερχομός του μωρού να ολοκληρώσει την προσωπική ευτυχία του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη.

Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός

Σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας παντρεύονται το Σάββατο 27 Μάϊου το γνωστό μοντέλο, Άννα Πρέλεβιτς και ο αδελφός της Δούκισσας Νομικού, Νικήτας Νομικός.

Το ζευγάρι μπορεί να μην θέλησε να μοιραστεί δημόσια τις λεπτομέρειες για τον γάμο του, ωστόσο το γνωστό μοντέλο, δεν σταματά να εκφράζεται με τα πιο γλυκά λόγια για το άλλο της μισό.

«I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι. Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων (…) Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου», είχε γράψει στο instagram η Άννα Πρέλεβιτς όταν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Νικήτα Νομικό.

Πέτρος Συρίγος – Ρένα Θωμά

Γάμος και βάπτιση μαζί για τον γνωστό chef τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Πέτρος Συρίγος αυτό το Σάββατο 27 Μάϊου παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του, Ρένα Θωμά, ενώ την ίδια μέρα βαπτίζουν και την 1,5 έτους κόρη τους.

«Δεν περίμενα ότι ένας γάμος και μία βάπτιση έχουν τόσο πολύ τρέξιμο. Την μικρή θα την πούμε Βαλέρια. Είχαμε κάποια ονόματα στο μυαλό μας. Είχα πει στη γυναίκα μου: “Κάτσε να γεννηθεί, να τη δούμε και να δεις αν ταιριάζει όλο αυτό”. Δεν έχουν παρεξηγηθεί ούτε η μαμά ούτε η πεθερά μου», δήλωσε στο Mega ο Πέτρος Συρίγος

Περισσότερα Εδω