Μικρό καλοκαιράκι θυμίζει ο καιρός στη Λάρισα με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει όλο και πιο ψηλά καθώς σύμφωνα με το meteo.gr, σήμερα θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ το πικ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα με το θερμόμετρο να αναμένεται να δείξει στην πόλη μας 30 βαθμούς Κελσίου στο ξεκίνημα του Απριλίου.

Το σκηνικό αυτό μαζί με την αποπνιχτική ατμόσφαιρα λόγω αφρικανικής σκόνης θα συνεχιστεί σε αρκετές περιοχές της χώρας για αρκετές ημέρες.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από τον Λαρισαίο αναλυτή καιρού Θεοφάνη Χατζηγρίβα:

«Αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης, και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη 02.04.2024 .

Μάλιστα το διήμερο Δευτέρας και Τρίτης η θερμοκρασία σε ευαίσθητες περιοχές του εσωτερικού κορμού, και κυρίως της Στερεάς θα ξεπεράσει τοπικά και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Σε τμήματα της Κρήτης βιώνουν θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί, και θα ενταθεί μάλιστα.

Για βροχή φυσικά δεν συζητάμε.

Μετά την ερχόμενη Τρίτη, φαίνεται μια τάση πρόσκαιρης πτώσης της θερμοκρασίας, αλλά και πάλι θα διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Την ερχόμενη Κυριακή θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την πορεία του Καιρού μέσα στον Απρίλη, ενώ θα προσπαθήσουμε να δούμε και την τάση για το Πάσχα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω