Ο ΟΦΗ κέρδισε με δύο γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι τον Ατρόμητο με 2-0 στο Ηράκλειο σε ματς για την 9η αγωνιστική της Super League.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη του ΟΦΗ, ο οποίος έφτασε στους 12 βαθμούς και ανέβηκε -έστω προσωρινά- στην 6η θέση.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση του, καθώς παραμένει στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, χωρίς νίκη και με μόλις 3 βαθμούς.

 

«Καθάρισε» με το «καλησπέρα» ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ «καθάρισε» από νωρίς το ματς, καθώς μόλις στο 7′ ο Ντουρμισάι εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της άμυνα του Ατρομήτου.

Ο Χατζησαϊας… συγκρούστηκε με τον Πίριτς με τον παίκτη του ΟΦΗ να βγαίνει μόνος του με κενό τέρμα και να κάνει πολύ εύκολα το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με ωραίο σουτ. Ο Αλβανός προσπάθησε αρχικά να βρει συμπαίκτη του με πάσα, όμως η μπάλα χτύπησε πάνω στον Χατζησαϊα, ο Ντουρμισάι πήρε το ριμπάουντ και με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίριτς.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση μετά τα δύο γκολ που δέχθηκε, όμως ο εκνευρισμός ήταν εμφανής. Στο 23′ ο Κουλούρης έχασε τετ-α-τετ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 3-0 με διπλή ευκαιρία του Φαν Ντάινεν.

Προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στο δεύτερο ο Παράσχος

Με αλλαγές και αλλαγή διάταξη ξεκίνησε το β’ μέρος ο Ατρόμητος. Ο Παράσχος πέρασε τους Κιβρακίδη, Κλωναρίδη στη θέση του Καστεγιάνο και του Βασιλαντωνόπουλου, με την ομάδα του Περιστερίου να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο με δύο στόπερ.

Οι αλλαγές του Παράσχου συμμάζεψαν κάπως την άμυνα, παρόλα αυτά ο Ατρόμητος δεν απείλησε σε καμία φάση τους γηπεδούχους.

Αντιθέτως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε την κατοχή και είχε μικρές ευκαιρίες για να κάνει το 3-0.

Η πιο σημαντική φάση ήταν αυτή του Λάμπρου στο 84′, ο οποίος σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Περισσότερα Εδω