Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν την αυτοπεποίθηση σου στη διαχείριση προβλημάτων ή στην αντιμετώπιση αγχωτικών καταστάσεων. Έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Οι ιδέες για χρήματα ή επιχειρήσεις είναι μοναδικά καινοτόμες. Είναι καιρός να είσαι προνοητική με πρακτικά θέματα. Η σημερινή μέρα θα πρέπει να είναι πολυάσχολη και διεγερτική και ένα χαμηλό όριο πλήξης μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος σου, οδηγώντας σε διασκεδαστικές ακόμα και πρωτοποριακές ανακαλύψεις.

Ταύρος

Νέες ιδέες και εναλλακτικές μέθοδοι μπορεί να είναι εμπνευσμένες. Μπορεί να νιώσεις αναζωογονημένη από μια πρόκληση και ενθουσιασμένη για ένα νέο ή ανανεωμένο έργο. Η επίλυση προβλημάτων είναι εξαιρετική και εμφανίζονται καταστάσεις που τονώνουν την αυτοπεποίθηση σου. Ευτυχώς είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση και είσαι στην κορυφή του παιχνιδιού. Μπορεί να είναι μια μέρα που ξεχωρίζει για προσωπικές πρωτοβουλίες, για συνεργασία με μια ομάδα, για σύνδεση με φίλους ή για θέματα καριέρας.

Δίδυμοι

Μπορεί να βιώσεις μια δημιουργική βιασύνη και μπορεί να διοχετεύσεις λίγη από τη ζωηρή ενέργεια που βιώνεις τώρα σε ένα ειδικό έργο, καθώς επεξεργάζεσαι τα συναισθήματα σου. Απολαμβάνεις μια πρόκληση και μερικές φορές απαραίτητες για να σε βγάλουν από τα αυλάκια. Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι μπορείς να αναλάβεις πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο ή μια πρωτοποριακή σκέψη που διεγείρει τη φιλοδοξία και τον ενθουσιασμό σου. Κάτι που έχεις κάνει στο παρελθόν μπορεί να ανταμειφθεί ή τώρα να αναγνωριστεί.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις τονώνουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση σου. Είναι ιδιαίτερα ιδανικές για φιλίες, σπουδές και αναζωογονητικές εμπειρίες. Μπορεί να είσαι διψασμένη για περισσότερη γνώση, εμπειρία ή ποικιλία στη ζωή σου. Ορισμένες ειδήσεις ή εμπειρίες μπορεί να είναι εμπνευσμένες και ενθαρρυντικές. Οι κοινές δραστηριότητες μπορεί να είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικές ή παραγωγικές. Μπορεί να υπάρχει ιδιαίτερη απόλαυση την ανάγνωσης, της μάθησης ή της μελέτης και η επιθυμία σου να είσαι ελεύθερη βγαίνει στην επιφάνεια, αναδεικνύοντας την εφευρετική σου πλευρά.

Λέων

Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να διορθώσεις τα πράγματα με τα χρήματα. Προβάλλεις την αξία με ευνοϊκούς τρόπους σε όσους έχουν εξουσία ή με συνεργάτες. Αυτή μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για προσωπική έκκληση και θέματα καρδιάς, εάν επιτρέψεις στον εαυτό σου να απολαύσει τις καλές δονήσεις. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια αίσθηση ότι μπορείς να λύσεις προβλήματα και να προχωρήσεις. Ταυτόχρονα, εάν χρειάζεσαι κάποια υποστήριξη είναι πιθανό να την αποκτήσεις. Όχι μόνο προσελκύεις θετική προσοχή, αλλά εμπνέεις και εμπιστοσύνη. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να είσαι παραγωγική.

Παρθένος

Οι ενέργειες του σήμερα και του αύριο είναι στραμμένες προς το μέλλον. Οι σημερινές όψεις του Άρη ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του ότι έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Είσαι αισιόδοξη και βλέπεις κάθε είδους ευκαιρίες και δυνατότητες. Η εστίαση σε θετικές, παραγωγικές εργασίες σε βοηθά να εκμεταλλευτείς τις ενέργειες της ημέρας που υποστηρίζουν τη νέα σκέψη, τη δημιουργική επιχείρηση και τη συνεργασία. Είσαι θαρραλέα και ειλικρινής. Οι άνθρωποι έλκονται προς τα σένα και η εργασία με συνεργάτες ή ομάδες μπορεί να ευδοκιμήσει.

Ζυγός

Η εξαιρετική ενέργεια είναι μαζί σου για παραγωγικότητα και εξυπνάδα. Με τη δουλειά και τις ρουτίνες σήμερα είσαι έτοιμη να κάνεις κάτι διαφορετικό. Μπορεί να έχεις έντονη επιθυμία να προχωρήσει με ένα έργο ή ακόμα και μια αγγαρεία και μπορεί να φτάσεις σε μια σημαντική στιγμή ή μπορεί να υπάρξει ένα θέμα υγείας ή επιδίωξη που προσεγγίζεις με νέο τρόπο. Είτε έτσι, είτε αλλιώς είσαι ενθουσιώδης και έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Θέλεις να κάνεις κάτι ασυνήθιστο, νέο και μοναδικό με αυτό που έχεις.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν την ανάληψη δράσης για ένα θέμα, ακόμα κι αν είναι μικρό και συμβολικό. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να σχετιστείς με θετικούς, προσανατολισμένους στην ανάπτυξη και αυτοπεποίθηση τρόπους. Τα επίπεδα ενέργειας σου είναι υψηλά και η δύναμη έλξης σου είναι εξαιρετικά. Εκφράσου δημιουργικά χωρίς αναστολές για υπέροχα αποτελέσματα. Είσαι έτοιμη να αναλάβεις προσωπικά ρίσκα για να εμπλακείς σε ένα έργο ή μια σχέση που σε ενθουσιάζει. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για δημιουργικές εργασίες και εμπνευσμένους τρόπους αλληλεπίδρασης με άλλους.

Τοξότης

Οι σημερινές διελεύσεις του Άρη σε ενθαρρύνουν να είσαι δραστήρια. Με τον Άρη στον οικογενειακό και οικιακό σου τομέα, ένα συναρπαστικό εγχώριο έργο ή δραστηριότητα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Έχεις αυτοπεποίθηση για την επίλυση προβλημάτων σήμερα και η διάθεση ενέργειας σε δραστηριότητες στο σπίτι μπορεί να είναι θετική εστίαση. Τα εργασιακά θέματα μπορούν να ευδοκιμήσουν και μπορεί να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να αντιμετωπίσεις φιλόδοξα έργα ή να εργαστείς για στόχους υγείας.

Αιγόκερως

Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα με ενέργειες και αυτοπεποίθηση. Οι ρομαντικές και δημιουργικές αναζητήσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν και οι επιρροές που συμβαίνουν σήμερα τείνουν να σε ευνοούν στους διαγωνισμούς. Μια ιδιαίτερη εμπειρία μπορεί να είναι αναζωογονητική και να σε παρακινήσει να σκεφτείς με ιδιαίτερα εφευρετικούς τρόπους και να σου υποδείξει την κατεύθυνση της βελτίωσης. Θα μπορούσες κάλλιστα να έχεις τη διάθεση να πάρεις ένα προσωπικό ρίσκο ή να στοιχηματίσεις, ειδικά με την έκφραση των συναισθημάτων σου ή την τέχνη.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να υπάρχουν μεγάλες προοπτικές που αφορούν την οικογένεια ή τη ζωή στο σπίτι. Μπορεί να είναι μια στιγμή για επένδυση στην άνεση, το σπίτι και την ασφάλεια σου. Οι επιρροές τώρα είναι τρομερές για ενέργεια, αυτοπεποίθηση και πνεύμα. Μπορείς να έχεις μερικές υπέροχες ιδέες για το χειρισμό χρημάτων ή ζητημάτων που σχετίζονται με το σπίτι. Η μέρα υπόσχεται να είναι αρκετά συγκινητική και ενδιαφέρουσα. Είσαι σε πολύ θετική διάθεση και οι άλλοι πιθανότατα θα απολαύσουν την παρέα σου σήμερα.

Ιχθύες

Ίσως ανακαλύψεις υπέροχες ευκαιρίες σήμερα και αύριο, που φωτίζουν τη μέρα σου και τροφοδοτούν τη φιλοδοξία ή τον ενθουσιασμό σου. Αυτά πιθανότατα σχετίζονται με έργα επικοινωνίας, μάθηση ή μεταφορά. Προβλήματα που προηγουμένως φαινόταν πολύ δύσκολο να επιλυθούν, τώρα εμφανίζονται μόνο ως μικρά εμπόδια. Είναι μια καλή μέρα για προσωπική έκκληση. Είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι αν ριχτείς σε προσωπικά ή διανοητικά έργα, ακόμη κα παιχνίδια ανεβάζεις τη διάθεση σου. Εμφανίζονται ευκαιρίες να εκφραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Περισσότερα Εδω