Συστάσεις για τη διασφάλιση της πολυφωνίας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο έκανε η παράταξη “Λαρισαίων Κοινόν” στην διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Λαρισαίων. Αναλυτικά σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης κ. Κώστας Βαϊούλη επισημαίνει τα εξής:

“Συνεδρίασε σήμερα η διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Λαρισαίων με θέμα την λειτουργία του Δημοτικού ραδιοφώνου.

Η «Λαρισαίων Κοινόν» με τον επικεφαλής της Κώστα Βαϊούλη, έκανε συγκεκριμένες προτάσεις για την διασφάλιση της πολυφωνίας στο δημοτικό ραδιόφωνο, την αξιοποίηση του πολύτιμου αρχείου του και την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα, προτάθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα εβδομαδιαίας εκπομπής με τις θέσεις των παρατάξεων για ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Λάρισας, με συνεντεύξεις εκπροσώπων των παρατάξεων. Επισημάνθηκε η ατυχής επιλογή της διαδικασίας απευθείας αναθέσεων σε εξωτερικούς συνεργάτες. Η Δημοτική αρχή θεώρησε ως «σύμπτωση» το γεγονός ότι δύο αναθέσεις αφορούν σε δημοσιογράφους που εργάζονται σε συγκεκριμένο μέσο.

Τέλος, αναφορικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για την τακτοποίηση του καθεστώτος λειτουργίας του δημοτικού ραδιοφώνου, ουσιαστικά ομολογήθηκε από την δημοτική αρχή ότι περιμένει μοιρολατρικά κάποια μελλοντική νομοθετική ρύθμιση που θα εξασφαλίζει τη νομιμοποίηση του ραδιοφώνου που λειτουργεί κυριολεκτικά στον αέρα.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω