Ακόμη μια σειρά της COSMOTE TV με την οποία θα «κολλήσεις»

Βρισκόμαστε σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνας. Πέντε άνθρωποι, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, ενώνονται χάρη σε μια καταπληκτική ιδέα. Να φτιάξουν μια εταιρία, διαφορετική από τις άλλες. Μια εταιρία που θα φτιάχνει άλλοθι για παντρεμένους που θέλουν να απιστήσουν, κάτω από τη μύτη των συζύγων τους!

«Εγκέφαλος» της εταιρείας είναι ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), ένας μοναχικός ψιλικατζής, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους μοιράζεται την ιδέα του με τον Μήτσο (Νίκος Πουρσανίδης) και τον Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης). Ο Μήτσος οικειοποιείται την ιδέα του Τόλη, χρήζει τον εαυτό του «αρχηγό» και φέρνει στην ομάδα τη νέα του γειτόνισσα Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) και τη «street performer» Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά).

Αναλαμβάνοντας τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκουν σε κωμικοτραγικές καταστάσεις και έρχονται πιο κοντά. Οι περιπέτειές τους, τους βοηθούν να ανακαλύψουν ταλέντα που ούτε και οι ίδιοι ήξεραν ότι έχουν και από losers γίνονται μια δυνατή ομάδα. Όλα ανατρέπονται, όταν οι πέντε συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας. Και κάπως έτσι, ξεκινάει η ιστορία των «Αόρατων», που είναι πολλά περισσότερα από μια συνηθισμένη κωμωδία.

Με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές

Η COSMOTE TV μας έχει συνηθίσει σε σειρές μυθοπλασίας υψηλών προδιαγραφών και οι «Αόρατοι» δεν αποτελούν εξαίρεση.

Η σειρά βασίζεται σε μια ιδέα του σκηνοθέτη και δημιουργού Χάρη Μαζαράκη, ο οποίος συμπράττει και στο σενάριο με τον Θωμά Νικολαϊδη. Η άψογη εικόνα είναι δουλειά του Γιάννη Δασκαλοθανάση, ενώ το καστ περιλαμβάνει πολλούς και αγαπημένους ηθοποιούς.

Η πρωταγωνιστική πεντάδα αποτελείται από τους: Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Πουρσανίδη, Γιώργο Χρανιώτη, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά. Μαζί τους παίζουν επίσης ο Δημήτρης Πιατάς (Θείος Ιάσονας), ο Γιώργος Πυρπασόπουλος (Διονύσης), η Σόφη Ζαννίνου (Μητέρα Τόλη), ο Αντώνης Λουδάρος (Πατέρας Τόλη), ο Χρήστος Ευθυμίου (Ανακριτής) και η Γεωργία Παντέλη (Ψυχολόγος). Στη σειρά συμμετέχουν, ακόμα, η Κατερίνα Λέχου, ο Θανάσης Τότσικας και πολλοί άλλοι.

Έρχεται το Σάββατο 1/10

Η επικίνδυνα σοβαρή…κωμωδία 8 επεισοδίων κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1/10 και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 22.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Για τους φαν του binge-watching, μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, όλος ο κύκλος θα είναι διαθέσιμος on demand!

Περισσότερα Εδω