Ο ωραιότερος κήπος με κοσμοπολίτικη αύρα στην καρδιά της Αθήνας είναι το Nikkei Floresta, που αυτό το καλοκαίρι είναι ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός της πόλης με εξαιρετικές γαστριμαργικές προτάσεις που συνοδεύονται με υπέροχα signature cocktails!

Το Nikkei Floresta, στη δεξαμενή στο Κολωνάκι και το φετινό καλοκαίρι υποδέχεται τους πιστούς αλλά και καινούργιους θαμώνες σε έναν υπέροχα εντυπωσιακά ανακαινισμένο χώρο με τα τραπέζια να «αγκαλιάζουν» τη μεγάλη μπάρα σε ένα σκηνικό πλημμυρισμένο από τροπικά φυτά, σαν ένα ταξίδι στα υπέροχα δάση του Αμαζονίου!

Το Nikkei Floresta έχει προσωπικότητα και δημιουργεί το δικό του θεσμό στο food and beverages, απογειώνοντας τις fusion γευστικές προτάσεις του. Συμπληρώνοντας οκτώ χρόνια επιτυχημένης παρουσίας το Nikkei Floresta, με πολλές και σπουδαίες διακρίσεις, θα κάνει και φέτος τη διαφορά προσθέτοντας στον κατάλογό του νέα πιάτα με ακόμα πιο τολμηρούς συνδυασμούς.

Μοναδικές γεύσεις που απήλαυσαν και πολλοί καλοί φίλοι του Γιάννη Μωράκη, του Γιώργου Μελισσάρη, του Δημήτρη Μπενάκη που βρέθηκαν πρόσφατα στο Nikkei Floresta, όπως οι: Μιμή Ντενίση, Νίκος Ψαρράς, Τζένη Μπότση, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ανδρέας Μάνεσης, κ.ά. 

Δες τα στιγμιότυπα παρακάτω:

 

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Περισσότερα Εδω