Στην πρόσφατη καταστροφή που υπέστη μέρος του ατελιέ του Βασίλη Ζούλια μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αυτό αναφέρθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Περικλής Κονδυλάτος «κατήγγειλε» για αδιαφορία τους υπευθυνους, που όπως είπε εξαφανίστηκαν, αλλά και την παραγωγό, που ενώ τη μια μέρα έκλαιγε, την επόμενη έκανε την ανήξερη.

«Το ατελειέ βρίσκεται στην ίδια φάση που είμαστε και εμείς. Η ζωή προχωράει. Φυσικά εννοείται πως η δικαστική διεκδίκηση θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, αυτό δεν το βάζουμε πίσω. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες, οι εργάτες προχωράνε και οι χώροι φτιάχνονται. Θα το βάλουμε πίσω μας αυτό. Τουλάχιστον όσον αφορά τα συναισθήματα» είπε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής.

«Οι υπεύθυνοι δεν απάντησαν απολύτως τίποτα για την πυρκαγιά. Δεν απάντησαν τίποτα γιατί εξαφανίστηκαν παντελώς. Δηλαδή πέρα από την ημέρα της πυρκαγιάς που ήρθε η πυροσβεστική και έδωσαν κατάθεση, την επόμενη ημέρα δεν μας πήραν ούτε ένα τηλέφωνο. Κι όταν ο κ. Ζούλιας πήρε τηλέφωνο την παραγωγό, εκείνη έκανε την ανήξερη και αναρωτιόταν γιατί την πήραμε τηλέφωνο» ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Ήταν όμως παρούσα στο περιστατικό και την προηγούμενη μέρα της πυρκαγιάς έκλαιγε, έλεγε πως είναι υπεύθυνη για όλο αυτό και αναρωτιόταν πως θα τα πληρώσει» πρόσθεσε, κατέληξε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

Περισσότερα Εδω