Σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων απάντησε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα και σχόλια των ακολούθων της που επέλεξε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

«Τι δουλειά έχεις εσύ στην Ευρωβουλή που έχεις κάνει δουλειά τηλε-κατίνας;» ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είναι κάτι που θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να σας το απαντήσω αναλυτικά μετά από πέντε χρόνια» είπε η παρουσιάστρια.

«Είσαι βδελύγμα» την χαρακτήρισε κάποιος άλλος. «Το δίνω, είναι σικ και έχει επίπεδο» σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μία άλλη ερώτηση έγραφε «τι θες και πας και μπλέκεις τώρα στην πολιτική; Μία χαρά ήσουν στην τηλεόραση», η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε «δε νιώθω ότι μπλέκω ακριβώς με την πολιτική, νιώθω ότι μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ μέσα από πιο επίσημους φορείς με πράγματα που ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι και με ενδιαφέρουν μέσα από παράλληλες δράσεις που κάνω μαζί με την τηλεόραση».

«Δεν πρόκειται να κάνω καμία παραδοσιακή πολιτική εκστρατεία. Δεν έχω, εξάλλου ούτε τα μέσα, δεν θέλω να επενδύσω ούτε τα χρήματα, δεν έχω το επιτελείο, επομένως θα πάω συμβατικά. Θα χρησιμοποιώ τα Μέσα που έχω εδώ» υπογράμμισε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη παρακάτω:

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω