Φουλάρει για τα πλέι-οφ της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Άρη στους «Ζωσιμάδες» στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Σιαμπάνης με αυτογκόλ στο 51’ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΣ και ο Ντομίνγκεθ στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πιο κινητικός και δραστήριος ήταν στο ματς ο Άρης που έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες αλλά τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που χαμογέλασε.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 15’ με κεφαλιά του Εντιαγέ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λοντίγκιν. Ο κίπερ του ΠΑΣ κράτησε ανέπαφη την εστία του και στο 30’ σε εκτέλεση φάουλ του Μαντσίνι, ενώ στο 34’ η κεφαλιά του Μάνου πέρασε έξω. Στο 38’ ο ΠΑΣ κατέγραψε τη πρώτη καλή στιγμή του στη κεφαλιά του Περέα που δεν βρήκε στόχο.

Στο 51’ από εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα, ο Κάργας «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Σιαμπάνη και πήγε στα δίχτυα για το 1-0. Ο Άρης άργησε να βγάλει αντίδραση και στο 71’ ο Μάνος σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και σε ένα δίλεπτο απείλησαν δυο φορές, αφού αρχικά το σουτ του Ιτούρμπε κόντραρε και πέρασε δίπλα από την εστία, ενώ στο κόρνερ που ακολούθησε, ο Λέισμαν πήρε την κεφαλιά με τον Λοντίγκιν εξουδετερωμένο, αλλά ο Κάργας έσωσε πάνω στη γραμμή. Στο 84’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους και σφράγισαν τη νίκη με το τέρμα του Ντομίνγκεθ μετά από φάση διαρκείας και αφού το γκολ εξετάστηκε από το VAR. Ο Άρης δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις καθώς η τύχη του γύρισε τη πλάτη δις στις προσπάθειες των Μαντσίνι και Γκαρσία που έστειλαν τη μπάλα στα δοκάρια.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Σνάιντερ, Στάνκο, Ποζνάνσκι – Ματέο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (90’+1’ Παντελάκης), Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος (76’ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ (89’ Μπρένερ), Περέα, Ντομίνγκεθ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Γκάνεα, Φαμπιάνο (85’ Λούμορ), Μπράμπετς, Σάσα, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο (67’ Ιτούρμπε), Μαντσίνι, Μάνος (85’ Ματέο), Καμαρά (85’ Πάλμα).

Περισσότερα Εδω