Την άποψη πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «θα έχει φθορά και θα την έχει γρήγορα» εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παππάς, μιλώντας σε συγκέντρωση με μέλη και φίλους του κόμματος.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρώην υπουργός, «ξεκίνησε μία καινούρια περίοδος στη χώρα και δυστυχώς βιώνουμε τις συνέπειες των πολιτικών του κ Μητσοτάκη με έναν τρόπο πάρα πολύ οδυνηρό. Είναι προφανές ότι η σχέση μας με το περιβάλλον έχει διαταραχθεί για τα καλά και έχουμε μία πολιτική ηγεσία η οποία κάθε άλλο παρά προσπαθεί να αποκαταστήσει αυτή τη σχέση.

Ερχόμενοι προς τη Λάρισα αριστερά και δεξιά από την Εθνική, όχι σε λίγα σημεία βλέπαμε καμένα. Στην Αθήνα η φωτιά λίγο έξω από τον αστικό ιστό, κινδύνεψε στρατόπεδο μέσα στην Αθήνα…»

Ο κ. Παππάς τόνισε επίσης πως « κ. Μητσοτάκης θα έχει φθορά και θα την έχει γρήγορα» συμπληρώνοντας ότι «απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα ο προοδευτικός κόσμος δεν περιμένει τίποτε λιγότερο από εμάς από το να είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε με την κυβέρνηση των αλλεπάλληλων και των διαρκών κρίσεων. Γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να εγγυηθεί τον ολόπλευρο εκσυγχρονισμό, αλλά μπορεί να εγγυηθεί τις αλλεπάλληλες και διαρκείς κρίσεις. Και στην οικονομία και στην κοινωνία και στο περιβάλλον και στους θεσμούς».

Στο πλευρό του υποψηφίου για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε ο βουλευτής Λάρισας του κόμματος κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Φωτό: Κώστας Τσιάρας / onlarissa.gr

Περισσότερα Εδω