Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος εξέφρασε την χαρά του για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ μίλησε τόσο για το γεγονός πως αγωνίστηκε ως φορ, αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός:

Για το πρώτο του γκολ: Είμαι πολύ χαρούμενος. Εδώ και 5 μήνες και 25 αγώνες δεν είχα σκοράρει. Μου άφησε ο Καρλίτος το πέναλτι. Είναι το πρώτο μου γκολ και ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα.

Για την εικόνα του «τριφυλλιού»: Είναι αλήθεια πως προσπαθούμε. Προσπαθούμε δυνατά εντός έδρας. Παίζουμε όλο και καλύτερα. Χρειάζεται να γίνουμε πιο δυνατοί και εκτός έδρας.

Για το ότι αγωνίστηκε ως φορ: Ήμουν η τελευταία προσθήκη στις μεταγραφές. Θα έλεγα πως οι πρώτες ημέρες προσαρμογής δεν ήταν εύκολες. Σιγά σιγά όμως γνωρίστηκα καλύτερα με όλους και με όλα. Ήρθε μετά και η οικογένειά μου, βρήκα και ένα σπίτι για να έχω τον χώρο μου οπότε είμαι εντάξει. Τώρα χρειάζεται συνέχεια στην προπόνηση. Είναι μία θέση που είχα παίξει και στην Ιντεπεντιέντε και μου αρέσει.

Για το «ταβάνι» του φετινού Παναθηναϊκού: Αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πραγματικά του αξίζει και θα κάνουμε το μάξιμουμ για αυτό.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

 

Περισσότερα Εδω