Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη», ύστερα από τη κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με τη θέση στο πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου με το που είδε την Κατερίνα Ζαρίφη ρώτησε: «Ο Αλεξάνδρου που είναι;». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την εκπομπή του στο Youtube και για το τηλεοπτικό τοπίο και στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήρθε στην παρέα τους για να λυθεί μια και καλή η μεταξύ τους παρεξήγηση.

«Να μπει ο Δημήτρης να λυθεί τα προβλήματα! Χωνεύονται δεν χωνεύονται» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη και ο συνεργάτης της μπήκε στο πλατό.

«Ιδανικά θα ήθελα να κάνουμε μια συνέντευξη οι δυο μας για την εκπομπή, αν θες να έρθεις βέβαια. Εμείς με τον Δημήτρη κάναμε διακοπές στα Κύθηρα, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Μιλάει ο ένας, απαντάει ο άλλος» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δεν έχω πει κάτι για τον Κωνσταντίνο, έκανες ένα βίντεο που έπρεπε να σχολιαστεί. Εμένα αυτό μου αρέσει σε σένα, όταν αισθάνεσαι κάτι το λες. Αυτό να μην το χάσεις. Στην τηλεόραση το πνίγουν» είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Περισσότερα Εδω