Ο Πέτρος Συρίγος έγινε για πρώτη φορά πατέρας με τη σύζυγό του, Ρένα να του χαρίζει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο σεφ της εκπομπής «Πρωινό» επέστρεψε χθες σπίτι μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους στο σπίτι και πλέον είναι έτοιμοι να ζήσουν μια διαφορετική και πιο γλυκιά καθημερινότητα. Ο Πέτρος Συρίγος βγήκε μέσω Skype στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και μίλησε για τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι.

«Όλοι μου έλεγαν ότι στο νοσοκομείο είσαι μια χαρά και όταν πας σπίτι το πρώτο βράδυ θα είναι δύσκολο. Εκεί ξεκινάει… Κοιμηθήκαμε το βράδυ με το μωρό αλλά ήταν λίγο ανήσυχη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Μετά το νοσοκομείο το παίρνεις όλο πάνω σου και είμαστε σε αυτό το στάδιο τώρα. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε γιατί είναι τελείως όλο πάνω μας. Είμαστε οι τρεις μας και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε. Εννοείται την ταΐζω και εγώ, το λατρεύω! Όλα τα κάνω!» είπε αρχικά ο Πέτρος Συρίγος.

Ο Πέτρος Συρίγος μίλησε και για την απόφαση του με τη σύζυγο του να κάνουν εν τέλει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, όταν έγινε και επισήμως γνωστό ότι είναι ασφαλές για τις εγκύους. Μάλιστα, ο σεφ αποκάλυψε ότι έκαναν τεστ αντισωμάτων στο νεογέννητο βρέφος και του είχαν περαστεί μέσω του εμβολίου που είχε κάνει η μητέρα του στον όγδοο μήνα.

 

Περισσότερα Εδω