Θλίψη προκαλεί στο Hollywood ο θάνατος του ηθοποιού Φρεντ Γουάρντ, σε ηλικία 79 ετών. Ο διάσημος ηθοποιός άφησε πίσω του σημαντική παρακαταθήκη με τις εμφανίσεις του από ταινίες των δεκαετιών του ’70 και ’80 μέχρι σήμερα και βυθίζοντας σε θλίψη τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Ο Φρεντ Γουάρντ έγινε ευρύτερα γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες «The Right Stuff», «Tremors» και «Short Cuts», αφού είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεταινία του Ρομπέρτο ​​Ροσελίνι, το 1974 για τον Ντεκάρτ.

Η καριέρα του διήρκεσε μέχρι το 2018 και έμεινε περισσότερο γνωστός ως «ληστής τραπεζών», λόγω του ρόλου του δραπέτη, Τζον Άγκλιν, ο οποίος έμελλε να είναι καθοριστικός για την καριέρα του.

 

Γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγκο και αρχικά έγινε μέλος της πολεμικής αεροπορίας, όμως η υποκριτική τον κέρδισε και τελικά έκανε καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Στην ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν ανέφερε τις συνθήκες ή τα αίτια του θανάτου του αλλά αρκέστηκε να πει μόνο, ότι επιθυμία του Γουάρντ, ήταν να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Κέντρο Χρόνιας Τραυματικής Εγκεφαλοπάθειας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω