Ως μία οικογένεια δεμένη, ένα ζευγάρι που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, χαρακτηρίζουν τους γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, οι γείτονές τους.

«Εγώ ξέρω ένα ζευγάρι ήσυχο, μεγαλώνει τα παιδιά του, δεν έχει ακουστεί ποτέ φασαρία, καβγάς… Επειδή ακριβώς είμαστε μεσοτοιχία, ακούγεται και το παραμικρό. Δεν είχαν τσακωθεί ποτέ, ένα ζευγάρι ήσυχο με τα παιδάκια τους… Τρυφεροί, τα παιδιά τους έτρεχαν στην αγκαλιά τους κατευθείαν, τι να σας πω. Έχω πέσει από τα σύννεφα» είπε γειτόνισσα του ζευγαριού στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Αναφερόμενη στα όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα για τους δύο γονείς, η γειτόνισσα υπογράμμισε πως «δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα, ούτε έχουν τσακωθεί ποτέ. Ούτε ήταν ποτέ σε διάσταση».

Μάλιστα, την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η μικρή Ίριδα, είδε τον 30χρονο Μάνο, τον πατέρα των παιδιών να προσπαθεί να στηρίξει τη σύζυγό του. «Εκείνη την ώρα βγήκε ο σύζυγος και μου λέει ότι κάτι έπαθε το μωρό. Βγαίνω έξω, όπως ήμουν μέσα στο σπίτι δηλαδή και εκείνη την ώρα ήταν που είχαν βάλει το μωρό μέσα στο ασθενοφόρο και προσπαθούσαν να του κάνουν ανάνηψη. Εκείνη την ώρα που έβαλαν το μωρό στο ασθενοφόρο, εκεί ήταν ο Μ….Η Ίριδα όταν έφυγε, που ήρθε το ασθενοφόρο δηλαδή, ήμασταν μπροστά όταν έφυγε, και η Τζωρτζίνα ήταν μέσα από την πόρτα, κοίταγε τον ουρανό και έλεγε “μην μου το πάρεις κι αυτό” και η μητέρα απ’ έξω έκλαιγε “όχι αυτό, πάρε εμένα”».

Περισσότερα Εδω