Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Νάτση που σκοτώθηκε σε τροχαίο το Σάββατο 29/1 πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ήβη το βράδυ της Τετάρτης.

Παρόντες όλοι οι συντελεστές της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», οι οποίοι σήμερα το βράδυ θα βρεθούν και πάλι στο σανίδι χωρίς τον Πάνο.

Σε κλίμα βαρύ, κανένας από τους πρωταγωνιστές δεν θέλησε να απαθανατιστεί από τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στο σημείο.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, έδωσαν το «παρών» και άλλοι φίλοι και συνάδελφοι του 31χρονου ηθοποιού, μεταξύ των οποίων η Λουκία Πιστιόλα και η Φωτεινή Ντεμίρη οι οποίες μίλησαν στις κάμερες κάνοντας συγκινητικές αναφορές για τον νεαρό ηθοποιό.

Επίσης, στο θέατρο Ήβη βρέθηκαν η Ελένη Ράντου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Δανάη Λουκάκη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η Δανάη Παππά, ο Τόνι Δημητρίου, ο Γιάννης Αθητάκης και η Κατερίνα Βρανά.

Η βραδιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 22.00 και οι ηθοποιοί εντός του θεάτρου αναφέρθηκαν στον Πάνο Νάτση με λόγια καρδιάς…

Η θεατρική παράσταση πρόκειται να κάνει επανεκκίνηση με τον ηθοποιό και καλό φίλο του 31χρονου Πάνου Νάτση, Ευθύμη Γεωργόπουλο να αναλαμβάνει τον ρόλο του.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό του TLIFE ήταν εκεί και κατέγραψε παρουσίες από την βραδιά φίλων που διοργανώθηκε στη μνήμη του Πάνου Νάτση…

Μαριάννα Τουμασάτου:

Λουκία Πιστόλια:

Φωτεινή Ντεμίρη:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος & ndp

Περισσότερα Εδω