«Η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Ιερωνύμου και η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου γιορτάζει τον Δεσπότη μας, κ. Ιερώνυμο, ο οποίος διακονεί τον τόπο μας και τους ανθρώπους του με πατρική αφοσίωση και ειλικρινή αγάπη».

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στην οποία ιερούργησε ο εορτάζων Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος, προσθέτοντας:

«Εύχομαι ολόψυχα στον ποιμενάρχη μας, χρόνια πολλά και ευλογημένα! Το Φως του Αγίου Πνεύματος να καθοδηγεί το έργο του και να του δίνει πάντα, απλόχερα, υγεία, έμπνευση και δύναμη!».

Ο Λαρισαίος πολιτικός, μετά τη διανομή του αντιδώρου από τον Σεβασμιώτατο, καλωσόρισε στην πόλη μας τους Μητροπολίτες Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεο, Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιο, Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κ. Γεώργιο, Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, κ. Χρυσόστομο, Σταγών και Μετεώρων, κ. Θεόκλητο, Φθιώτιδος, κ. Συμεών, Περιστερίου, κ. Γρηγόριο, Πολυανής και Κιλκισίου, κ. Βαρθολομαίο, που συλλειτούργησαν προεξάρχοντος του κ. Ιερωνύμου.

Ο Χρήστος Κέλλας, τέλος, κατά την έξοδό του από τον Ιερό Ναό, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους υπόλοιπους πιστούς, ενώ στον προαύλιο χώρο του δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσει με τους συμπολίτες μας ζητήματα επικαιρότητας, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της Άγκυρας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω