Ενός κακού, μύρια έπονται στον Παναθηναϊκό.

Το «τριφύλλι» θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σουηδού κεντρικού μέσου τουλάχιστον για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ, υπέστη ρήξη μηνίσκου στη χθεσινή (06/02) ήττα των «πράσινων» από τον ΠΑΟΚ (τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα).

Ο Λούντκβιστ, ο οποίος αντικαταστάθηκε λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του χθεσινού αγώνα στη Τούμπα, υποβλήθηκε σε μαγνητική το πρωί της Δευτέρας (07/02) και διαπιστώθηκε το πρόβλημά του.

Την Τετάρτη (09/02) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα, χάνοντας ουσιαστικά τα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που επίσης αντικαταστάθηκε με τραυματισμό στο 69 του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έχει μια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο μυ, αλλά θα είναι έτοιμος και διαθέσιμος στον κυριακάτικο (13/02, 17:15) αγώνα με τη Λαμία στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 23η αγωνιστική.

Τέλος, την Τρίτη (08/02) θα αποφασιστεί σε ποιο ματς από τα τέσσερα που μένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, θα εκτίσει την ποινή του ο Ρούμπεν Πέρεθ, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω