Στο όμορφο ξωκλήσι του Αη Γιώργη στην Σκιάθο ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου  ο Ηλίας Αντωνίτσας επιχειρηματίας από την Σκιάθο και η Ελενα Νταβλαμάνου εκπαιδευτικός-συγγραφέας .

Η νύφη έλαμπε από χαρά και έφτασε στην εκκλησία με συλλεκτικό αυτοκίνητο Mercedes του 1968  συνοδευόμενη από τον συνάδελφό της Μηρο και την Μητέρα της Σοφία .

Η εκκλησία ήταν πανέμορφα στολισμένη και τηρήθηκαν τα σκιαθίτικα έθιμα προσφέροντας στους καλεσμένους τα τοπικά εδέσματα  μπακλαβά και χαιμαλιά

Το μυστήριο τέλεσε ο πατήρ Παντελεήμων Χούλης με πλήρη κατάνυξη στο γραφικό ξωκλήσι του ΑηΓιώργη   ευχόμενος στους νεόνυμφους να ζήσουν μια ζωή γεμάτη αγάπη υπό την σκέπη της Παναγίας .

Ο Ηλίας Αντωνίτσας είναι επιχειρηματίας στην Σκιάθο και η Έλενα Νταβλαμάνου είναι εκπαιδευτικός στο Ελληνογαλλικό σχολείο Άγιος Ιωσήφ στο Βόλο αλλά και συγγραφέας λογοτεχνίας με  πλούσιο συγγραφικό έργο .

Ο έρωτας και η αγάπη ήταν αυτό που έφερε κοντά και τους δυο και σφράγισαν τις ζωές τους με το μυστήριο του Γάμου

Κουμπάροι ηταν ο Δικηγόρος και Πρόεδρος του astra Σάκης Κοκκίνης και η σύζυγός του Ράνια Κοκκίνη Δικηγόρος και ο υιός τους  Μιχάλης Κοκκίνης .

Μετα την τελετή ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στον Ασπρόλιθο Σκιάθου με όλους τους καλεσμένους να εύχονται στους νιόπαντρους βίων ανθόσπαρτων

 

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω