Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Όπως κάθε χρονο έτσι και εφέτος το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ στην ΣΚΙΑΘΟ γιόρτασε την ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ του ΚΥΡΙΟΥ μας και ΘΕΟΥ μας.
Πολύς κόσμος επισκέπτες κάτοικοι με ευλάβεια προσκύνησαν τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ της που είχε φτιαχτεί ,και για μια ακόμη φορά είχε στολιστεί …όπως αρμόζει στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ .

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ο ΠΑΤΗΡ ΙΩΣΗΦ ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ καθηγούμενος τέλεσε το ιερό μυστήριο και ανέφερε στο λόγο του …εμείς οι χριστιανοί πρέπει την ΜΗΤΕΡΑ του ΚΥΡΙΟΥ μας ,να την έπη καλούμε σε κάθε στιγμή της ζωή μας
να εχει όλο τον κόσμο υπό της σκέπη της και εμάς …
Το απόγευμα και βράδυ της Κυριακής έγινε η περιφορά του ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ απο πιστούς προσκυνητές κρατώντας με συγκίνηση ,ταπεινότητα και σεβασμό προς την ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ .
Το μοναστήρι μετά την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής προσφέρει πάντα στους επισκέπτες καφε ,κουλουράκια ,και λουκούμια και πολύς κόσμος συναντιούνται και συνομιλούν ,και χαλαρώνουν με την ησυχία που επικρατεί στο ωραίο χώρο του.Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στο σημείο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας με τους βασιλικούς όπου πολλοί προσκυνητές βγάζουν άναμνηστικες φωτογραφίες .
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

ΓΙΑ ΤΟ ASTRA CHANNEL και το ASTRA.GR
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ -ΣΚΙΑΘΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω