Τις αντιρρήσεις του για το ελληνικό #metoo εξέφρασε μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Έχω κάποιες αντιρρήσεις, κάποια κενά. Είναι σωστή στο σύνολό της αυτή η ιστορία. Κάποια στιγμή όλα αυτά που συνέβεναν έπρεπε να σταματήσουν. Βασικά μία είναι η αντίρρησή μου, ότι καταλαβαίνω τα ψυχικά προβλήματα κάποιου, αλλά κάποιος άνθρωπος που έχει περάσει τα 20 ή τα 25 και ένας θιασάρχης του φέρεται άσχημα και εκείνη την ώρα δεν αντιδράσει ή δεν φύγει ή δεν φωνάξει την αστυνομία ή δεν τον καταγγείλει από τη στιγμή που κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν και συνεχίζει μπορεί να πει κανείς ότι είναι και συνεκμεταλλευτής. Φυσικά δεν μιλάμε για αξιόποινες πράξεις» είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Στη συνέχεια ο γνωστός τηλεκριτικός θέλοντας να εξηγήσει αυτή του την άποψη έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση της Ελένης Ράντου και ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην αρχή της καριέρας της.

«Η Ελένη Ράντου δύο χρόνια αφότου είχε ξεκινήσει το θέατρο κάποιος θιασάρχης της μίλησε άσχημα και μόνο που δεν του έφερε την καρέκλα στο κεφάλι και η καριέρα της δεν καταστράφηκε. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν προβλήματα και να φοβούνται αλλά δεν μπορεί μετά από 20 χρόνια να βγαίνεις και να λες τότε έγινε αυτό. Επαναλαμβάνω, δεν μιλάμε για αξιόποινες πράξεις» δήλωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Περισσότερα Εδω