Στη ζωή του στις Βρυξέλλες αναφέρθηκε ο Λαρισαιος Ευρωβουλευτής και ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης, μιλάει για το #YouthChallenge, ενώ δίνει και λεπτομέρειες για την συμμετοχή του στην ταινία «Η ομάδα του Πελέ», για την οποία για πρώτη φορά μίλησε στο onlarissa.gr.

Όσο για το #YouthChallenge, το κομμάτι που υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα του, εξηγεί πως: «εκεί καλούμε τους νέους να μας πουν πως περάσανε μέσα στην πανδημία, τι προβλήματα αντιμετώπισαν και να μας πουν τι μπορεί να κάνει η Ευρώπη για να λυθούν αυτές οι παθογένειες».

Για την καθημερινότητά του στις Βρυξέλλες ο Λαρισαίος Ευρωβουλευτής, σημείωσε στην πρωινή εκπομπή του OPEN TV: «Τώρα μετά τον covid αρχίζω να εγκλιματίζομαι και είναι ωραία. Έχουμε ωραίο καιρό, είναι σαν να έρχεται η Ελλάδα στις Βρυξέλλες».

Σχετικά με την ταινία τόνισε ότι θα γυριστεί στα πάτρια εδάφη του, στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Μεταξοχώρι Αγιά: «θα ονομάζεται «Η ομάδα του Πελέ» και είναι ταινία εποχής του 1950. Πρωταγωνιστές είναι οι πιτσιρικάδες ενός χωριού που φτιάχνουν  μια ομάδα ποδοσφαίρου για να λύσουν τις διαφορές τους με τον άνω μαχαλά. Εγώ θα υποδυθώ έναν βοσκό πατέρα ενός από τους μικρούς πρωταγωνιστές».

Για το αν σκέφτεται ο ίδιος να γίνει πατέρας, αλλά και για το αν παντρευτεί, είπε: «Δεν ξέρω τι να σας πω, ίσως να ξυπνήσουν μέσα μου πατρικά αισθήματα και να κυνηγήσω αυτό το μονοπάτι του πατέρα. Πριν όμως περπατήσεις σε αυτό το μονοπάτι πρέπει πρώτα να περπατήσεις στο μονοπάτι του συζύγου, είναι ένα θέμα και αυτό…».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω