Θλίψη έχει προκαλέσει στο ελληνικό μπάσκετ ο θάνατος του Στέφαν Γέλοβατς και σύσσωμη αθλητική κοινότητα σπεύδει να εκφράσει τα συλλυπητήρια της.

Άπαντες εξέφρασαν τη θλίψη τους, μέσω σπαρακτικών ανακοινώσεων για τον απροσδόκητο χαμό του Σέρβου αθλητή.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ:

«Το νήμα της ζωής κόπηκε πολύ άδικα και πρόωρα για τον Στέφαν Γέλοβατς. Μόλις στα 32 του χρόνια, ο Σέρβος παίκτης που είχε έρθει φέτος στη χώρα μας για να ενισχύσει την ΑΕΚ, άφησε την τελευταία του πνοή στην πατρίδα του. Εκεί μεταφέρθηκε πριν από λίγες μέρες, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί στις 14 Νοεμβρίου και το οποίο αποδείχθηκε μη αναστρέψιμο.

Τα λόγια είναι φτωχά σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν την οδύνη τους για το τραγικό νέο και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους ανθρώπους της ΑΕΚ που ήταν τους τελευταίους μήνες η μπασκετική του «οικογένεια».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς.

Δεν υπάρχουν λόγια όταν ένας τόσο νέος άνθρωπος, πρόσχαρος και προσηνής όπως τον είχαμε συναντήσει στην εκδήλωση για την Παρουσίαση του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος «φεύγει» από την ζωή.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπαράσταση μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στην οικογένεια, στους οικείους του Στέφαν Γέλοβατς και σε όλους τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Θα θυμόμαστε τον Στέφαν γιατί τον νιώσαμε σαν δικό μας φίλο έστω και εάν το διάστημα που τον γνωρίσαμε ήταν δυστυχώς σύντομο».

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε τη δική της ανακοίνωση, γράφοντας: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από τον χαμό ενός νέου ανθρώπου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια της. Η σκέψη μας είναι μαζί τους».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε: «Η κιτρινόμαυρη οικογένεια θρηνεί! Καλό σου ταξίδι, Στέφαν! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!» αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ για τον μέχρι πρότινος αθλητή της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου».

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Απέραντη θλίψη… Ανείπωτος πόνος… Δεν υπάρχουν λόγια… Ο Stevan δεν μένει πια εδώ… Έγινε άγγελος και πέταξε ψηλά… Η ΑΕΚ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του, καθώς και στην αθλητική του οικογένεια, το μπασκετικό τμήμα της «Βασίλισσας»…

Καλό ταξίδι, αδερφέ μας…»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του παίκτη της ΑΕΚ, Στέφαν Γέλοβατς, σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αλλά και στην ΑΕΚ.

Καλό ταξίδι Στέφαν…».

ΚΑΕ Άρης: «Δεν το χωράει ο νους… Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, Στέφαν Γέλοβατς. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια, τους οικείους του εκλιπόντος και στην ΚΑΕ ΑΕΚ».

ΚΑΕ Προμηθέας: «Η ΚΑΕ Προμηθέας εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για τον άδικο χαμό του καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ, Stevan Jelovac. Σύσσωμη η οικογένεια του Προμηθέα εύχεται κουράγιο στους οικείους του. Καλό παράδεισο…»

Ιωνικός Νικαίας: «Ο Ιωνικός Νικαίας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Stevan Jelovac και στους οικείους του, αλλά και στην οικογένεια της ΚΑΕ ΑΕΚ που πενθεί. Η σκέψη μας είναι μαζί σας».

Περισσότερα Εδω