O Άκης Πετρετζίκης φαίνεται πως είναι φανατικός τηλεθεατής της εκπομπής το ΣΚΑΙ «Σήμερα», με τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ο γνωστός σεφ το πρωί της Τρίτης 21/6 παρακολουθώντας την εκπομπή έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου και της ανακοίνωσε ότι έχει γίνει πλέον ειδικός σε σχέση με τα θέματα με τα εξοπλιστικά.

Η Μαρία Αναστασοπούλου μάλιστα, δεν δίστασε να διαβάσει το μήνυμα στον αέρα της εκπομπής λέγοντας: «Όσοι μας παρακολουθούν έξι χρόνια που κάνουμε την εκπομπή “Σήμερα”, ξέρουν ότι ένας από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές είναι ο Άκης Πετρετζίκης.

Παρακολουθεί από τις έξι το πρωί που κάνει διάδρομο. Ο οποίος πια μου ανακοινώνει ότι έχει γίνει expert στα εξοπλιστικά. Μου λέει και άλλα πράγματα που δε μπορώ βεβαίως να πω» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου, διαβάζοντας το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη.

«Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί παρακολουθεί τη σωστή εκπομπή. Είναι στη σωστή εκπομπή ο Άκης», απάντησε με χιούμορ ο Δημήτρης Οικονόμου, ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής ανέφεραν ότι ο σεφ θα έπρεπε να κάνει ένα γλυκό με αντίστοιχη ονομασία, όπως τα εξοπλιστικά.

Περισσότερα Εδω