Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Cancel».

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφερόμενος σε παλαιότερες δηλώσεις του, τόνισε τους λόγους για τους οποίους μίλησε ανοιχτά για τους εθισμούς του αλλά και τη σεξουαλικότητά του.

«Το να μοιράζεσαι κάτι το οποίο μπορεί να γίνει για κάποιον άλλον… μάθημα ή παράδειγμα ότι κάθε κύκλος μπορεί να τελειώσει και να περάσει σε έναν άλλο κύκλο, περισσότερο το έκανα γι’ αυτό για να δώσω λίγο φως στους ανθρώπους γύρω μας», ανέφερε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Και συμπλήρωσε: «Έλαβα πολλά μηνύματα όταν μίλησα για τη σεξουαλικότητα και μηνύματα στήριξης γιατί ο στόχος μου ήταν αυτός, να ανοίξουμε τα μάτια μας λίγο και να μην είμαστε οπισθοδρομικοί».

Όσο για τις συνέντευξη μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι είχε σεξουαλικές εμπειρίες με άνδρες: «Έλαβα και αρνητικά σχόλια, μιλάμε για φρικτά πράγματα, αισχρά, με πολύ άσχημο τρόπο. Εντάξει, κάτι αναμενόμενο και κάτι που δεν με ενοχλεί. Γνωρίζω σε ποια κοινωνία απευθύνθηκα. Δυστυχώς, υπάρχει τεράστιος ρατσισμός και ομοφοβία», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός. 

«Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί είχα σεξουαλικές επαφές με άνδρες που τις έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά», είχε δηλώσει το 2022 ο ηθοποιός στο Antivirus.

Περισσότερα Εδω