Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και ειδών καθαριότητας σε δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) που πληρούσαν τα κριτήρια ένταξης και επιθυμούσαν την παραλαβή των προϊόντων, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς Φαρσάλων.

Προϊόντα που διανεμήθηκαν: βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, γραβιέρα, φέτα, αλεύρι, ελαιόλαδο, ρύζι, φακές, φασόλια, ζυμαρικά,  οδοντόκρεμα, σαμπουάν,  σκόνη για πλύσιμο ρούχων, σαπούνι πλάκα, αφρόλουτρο, φρυγανιές, μέλι, καρότα, πατάτες.

Η διανομή υλοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων-(ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ). Στη διάρκεια της διαδικασίας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φαρσάλωνκ. Μάκης Εσκίογλου και η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Χατζηπλή Σοφία.

Η όλη προσπάθεια συντονίστηκε απότην Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Αρσενοπούλου Βάια, ενώ στην όλη προσπάθεια συνεισέφεραν η Διευθύντρια της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Βέρα Β. Κυρίτση καθώς και στελέχη της κοινωνικής δομής Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω