Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε με μια μακροσκελή και πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media ότι είναι για πρώτη φορά έγκυος. (Δες εδώ τις φωτογραφίες και το μήνυμά της)

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς, ενώ φαίνεται πως το φύλο του μωρού είναι αγόρι. Μάλιστα, από τη στιγμή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz!

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αν και διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, δεν δίστασε να εκφράσει και δημόσια τις ευχές της στην εγκυμονούσα παρουσιάστρια.

«Με το καλό! Γερό και καλότυχο» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτηση.

«Πολύ καλά έκανε και το έκρυβε! Πολύ συγκινητική η ανάρτηση, ανατρίχιασα. Πολύ ωραία μίλησε. Επίσης δεν γνωρίζουμε τη διαδικασία… Μπορεί να είναι μικρή κοπέλα αλλά ποτέ δεν ξέρεις πόσες προσπάθειες μπορεί να κάνει μια γυναίκα. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο, πολύ δύσκολο. Μια γυναίκα μπορεί να φοβάται. Το λέει μια γυναίκα που πραγματικά θέλει να αποκτήσει ένα παιδί και δεν το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψε…» σχολίασε συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Περισσότερα Εδω