Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή τη βδομάδα είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις το κύμα ενέργειας που είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου σου, να σε ωθεί προς νέες περιπέτειες και προκλήσεις. Η φιλόδοξη φύση σου βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο σου. Οδηγείσαι προς την επιτυχία και είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις σκληρή προσπάθεια προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και μη φοβηθείς να αναλάβεις υπολογισμένα ρίσκα, καθώς η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Διατήρησε την συγκέντρωση σου έντονη και την αποφασιστικότητα σου ακλόνητη, προκειμένου να κάνεις σημαντικά βήματα προς την επαγγελματική σου ολοκλήρωση. Σε θέματα καρδιάς η επικοινωνία και η σύνδεση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Είτε είσαι ελεύθερος, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, το να εκφράσεις τα συναισθήματα σου ανοιχτά και ειλικρινά θα ενισχύσει τους δεσμούς σου. Μην αποφεύγεις τις δύσκολες συζητήσεις καθώς θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε βαθύτερη κατανόηση και οικειότητα. Οικονομικά θέματα μπορεί να απαιτήσουν προσοχή! 

Ταύρος

Η αποφασιστικότητα και η εργασιακή σου ηθική λάμπουν έντονα αυτή τη βδομάδα, καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες για πρόοδο και αναγνώριση των ταλέντων σου. Μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να είσαι προνοητικός στην αναζήτηση νέων έργων ή ευθυνών. Η επιμέλεια σου δε θα περάσει απαρατήρητη από τους ανώτερους σου, ανοίγοντας το δρόμο για την μελλοντική επιτυχία. Εμπιστεύσου τις ικανότητες σου και συνέχισε να προσπαθείς για την τελειότητα σε ότι κάνεις. Αυτή τη βδομάδα η αγάπη πλανάτε στον αέρα και η καρδιά σου είναι ανοιχτή σε νέες δυνατότητες. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, αγκάλιασε την ενέργεια της Αφροδίτης, καθώς σε πλημυρίζει με ρομαντικές δονήσεις. Εμπιστεύσου το συγχρονισμό του σύμπαντος με αυτές τις ημέρες αγάπης και να θυμάσαι πως η υπομονή μερικές στιγμές είναι το κλειδί! 

Δίδυμοι

Αυτή η βδομάδα επιφυλάσσει ένα ουράνιο κοκτέιλ εκπλήξεων, προκλήσεων και ευκαιριών, προσαρμοσμένο στα μέτρα σου για το περίεργο και ευπροσάρμοστο πνεύμα σου. Στα θέματα καριέρας παρουσιάζονται ευκαιρίες για συνεργασία και καινοτομία. Γεμίζεις με φρέσκιες ιδέες και δε διστάζεις να τις μοιραστείς με συναδέλφους και ανώτερους σου. Η μοναδική σου οπτική μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ανακαλύψεις και προόδους. Μείνε ανοιχτός σε νέες προσεγγίσεις και να είσαι πρόθυμος να προσαρμοστείς όποτε χρειάζεται. Η αγάπη αυτές τις μέρες είναι σαν ένα σαγηνευτικό πάζλ που περιμένει να συμπληρωθεί. Τα λόγια σου θα εμποτιστούν με μια ιδιαίτερη γοητεία που μπορεί να λιώσει ακόμα και τις πιο παγωμένες καρδιές. Είτε είσαι μόνος είτε δεσμευμένος, άνοιξε τις γραμμές επικοινωνίας και άφησε τη στοργική σου φύση να λάμψει. Να είσαι τολμηρός με την αγάπη, αλλά να θυμάσαι να ακούς όσο μιλάς. Οικονομικά θέματα ίσως χρειαστούν λίγη περισσότερη προσοχή! 

Καρκίνος

Καθώς τα αστέρια ευθυγραμμίζονται ετοιμάσου να αγκαλιάσεις μια βδομάδα αγάπης, γεμάτη ευκαιρίες και αποκαλύψεις. Με τη διαισθητική φύση σου να σε οδηγεί, να είσαι έτοιμος να πλοηγηθείς στις ανατροπές της ζωής με χάρη και σοφία. Στην επαγγελματική σου ζωή εμπιστεύσου το ένστικτο σου και άφησε το να σε καθοδηγήσει προς νέες ευκαιρίες και δημιουργικές λύσεις σε προκλήσεις. Αγκάλιασε καινοτόμες ιδέες και μη φοβηθείς να σκεφτείς έξω απ’ το κουτί. Η προσαρμοστικότητα και η επινοητικότητα σου θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα σε οδηγήσει σε σημαντική πρόοδο. Μείνε ανοιχτός στη συνεργασία και να είσαι δεκτικός στα σχόλια των συναδέλφων. Το συναισθηματικό βάθος και η ευαισθησία σου θα είναι σε πλήρη άνθιση αυτή τη βδομάδα. Άνοιξε την καρδιά σου σε ευπάθειες και επέτρεψε στον εαυτό σου να εκφράσει τα αληθινά σου συναισθήματα. Η αυθεντικότητα σου θα εμβαθύνει τις σχέσεις και θα ενισχύσει την οικειότητα. Διατήρησε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. 

Λέων

Καλωσόρισε μια συναρπαστική εβδομάδα γεμάτη κοσμικές δυνατότητες και έρωτα. Με τα αστέρια να ευθυγραμμίζονται υπέρ σου, αγκάλιασε τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου με αυτοπεποίθηση και χάρη. Με τον Ήλιο να φωτίζει τον επαγγελματικό σου τομέα, οι φυσικές ηγετικές σου ικανότητες λάμπουν για μια ακόμη φορά. Ανέλαβε αποφασιστικά μέτρα για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά θέματα λαμβάνουν ώθηση αυτή τη βδομάδα, καθώς ο Δίας δίνει τις ευλογίες του στον τομέα του πλούτου σου. Οι ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση στα οικονομικά σου αφθονούν, γι’ αυτό κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά για επικερδείς κινήσεις. Ωστόσο, πρόσεξε τις υπερβολικές δαπάνες ή τη λήψη παρορμητικών αποφάσεων. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και τα πάθη αναζωπυρώνονται. Άνοιξε την καρδιά σου διάπλατα και άφησε την αγάπη να σε οδηγήσει. 

Παρθένος

Καθώς τα αστέρια ευθυγραμμίζονται αυτή τη βδομάδα, έχεις την ευλογία τους με ευκαιρίες να εναρμονίσεις την ερωτική σου ζωή, την υγεία, την καριέρα και τα οικονομικά σου. Μείνε συγκεντρωμένος στους επαγγελματικούς στόχους σου και να είσαι προνοητικός στην επιδίωξη νέων έργων και εγχειρημάτων. Η προσοχή σου στη λεπτομέρεια και η αφοσίωση σου στην αριστεία δε θα περάσουν απαρατήρητες από ανώτερους και συναδέλφους. Εμπιστεύσου τις ικανότητες σου και άδραξε τη στιγμή για να λάμψεις στις επαγγελματικές σου προσπάθειες. Λάβε συνετές αποφάσεις σχετικά με επενδύσεις ή αποταμιεύσεις. Με προσεκτικό σχεδιασμό μπορείς να θέσεις τα θεμέλια για μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο. Απροσδόκητες συναντήσεις, εξομολογήσεις και κοινές δραστηριότητες με αγαπημένα πρόσωπα θα εμβαθύνουν τις σχέσεις σου. Η επικοινωνία να θυμάσαι πως είναι το κλειδί. 

Ζυγός

Η ευημερία σου βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό δίνεις προτεραιότητα τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική σου υγεία. Βρες τις ισορροπίες στη ρουτίνα σου ενσωματώνοντας δραστηριότητες που τρέφουν το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σου. Στον τομέα της καριέρας παρουσιάζονται ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη. Μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου και εμπιστεύσου τις ικανότητες σου. Η διπλωματική φύση και η γοητεία σου θα σε εξυπηρετήσουν καλά στην πλοήγηση οποιωνδήποτε προκλήσεων προκύψουν. Διατήρησε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με συναδέλφους, καθώς η συνεργασία θα μπορούσε να οδηγήσει σε συναρπαστικά έργα. Ο έρωτας μπαίνει στο επίκεντρο αυτή τη βδομάδα, φέρνοντας σε πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάς. Το σύμπαν ενθαρρύνει βαθιές συνδέσεις και ουσιαστικές συνομιλίες. Εάν είσαι μόνος, ελκύεις κάποιον που σε τονώνει διανοητικά και συναισθηματικά. Κράτησε την καρδιά σου ανοιχτή και η αγάπη θα βρει το δρόμο της προς τα εσένα. 

Σκορπιός

Ως παθιασμένος Σκορπιός είσαι πάντα έτοιμος να βουτήξεις βαθιά στα μυστήρια της ζωής. Τα αστέρια αυτή τη βδομάδα σου προσφέρουν πληροφορίες για την ερωτική σου ζωή, την υγεία, την καριέρα, τα οικονομικά σου και μια ειδική συμβουλή για να αξιοποιήσεις στο έπακρο. Στην καριέρα, η αποφασιστικότητα και η εστίαση σου θα σε ωθήσουν προς την επιτυχία. Μη διστάσεις να πάρεις τολμηρές πρωτοβουλίες εμπιστευόμενος το ένστικτο σου. Η ικανότητα σου να χειρίζεσαι τις προκλήσεις με επιμονή σε κάνει να ξεχωρίζεις. Ρίξε μια προσεκτική ματιά στον οικονομικό προϋπολογισμό σου και τις συνήθειες των δαπανών σου για να βεβαιωθείς ότι είσαι σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων σου. Το σύμπαν σε ενθαρρύνει να εμβαθύνεις τις συναισθηματικές σχέσεις σου. Είτε είσαι μόνος είτε διατηρείς μια μόνιμη σχέση, άνοιξε την καρδιά σου και επικοινώνησε ουσιαστικά. Η οικειότητα είναι το κλειδί, επομένως μη φοβηθείς να αφήσεις τα τρωτά σου σημεία να φανούν. 

Τοξότης 

Η ενέργεια σου αυτή τη βδομάδα παίρνει φωτιά. Είσαι έτοιμος να αγκαλιάσεις και να ζήσεις περιπέτειες μεγάλες και μικρές. Θυμήσου να διατηρείς τον ενθουσιασμό σου υπό έλεγχο και να επικεντρωθείς στη διοχέτευση της απεριόριστης ενέργειας σου σε παραγωγικές προσπάθειες. Τα θέματα καριέρας είναι σε ανοδική πορεία. Οι καινοτόμες ιδέες και οι φυσικές σου ηγετικές δυνατότητες λάμπουν έντονα. Άδραξε την ευκαιρία για να αναλάβεις νέα έργα ή να συνεργαστείς με άτομα που έχουν τις ίδιες ιδέες με τις δικές σου. Η τόλμη σου θα μπορούσε να οδηγήσει σε συναρπαστικές επαγγελματικές εξελίξεις. Εστίασε στη μακροπρόθεσμη χρηματοοικονομική σταθερότητα και κάνε σοφές κινήσεις και επενδύσεις. Στην αγάπη και τον έρωτα θα βρεις τον εαυτό σου να λαχταρά ποικιλία και ενθουσιασμό στις σχέσεις σου. Αν είσαι μόνος, μπορεί να αισθάνεσαι την επιθυμία να εξερευνήσεις νέες σχέσεις και γνωριμίες. Αγκάλιασε το απροσδόκητο και άφησε την καρδιά σου να σε οδηγήσει. 

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να εστιάσεις στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Διοχέτευσε τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα σου στην εργασία σου. Μη φοβηθείς να αναλάβεις νέες προκλήσεις ή να επιδιώξεις ευκαιρίες για πρόοδο. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σου δε θα περάσουν απαρατήρητες από τους ανώτερους σου. Συνέχισε να προχωράς μπροστά και η επιτυχία θα είναι εφικτή. Τα οικονομικά ζητήματα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη βδομάδα. Κάνε απολογισμό του προϋπολογισμού σου και των εξόδων σου και εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές για να εξασφαλίσεις σταθερότητα. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο. Είτε είσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνος να θυμάσαι πως η επικοινωνία είναι το κλειδί. Να είσαι δεκτικός στις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάς και ιδιαίτερα αυτές του ερωτικού σου συντρόφου. Εάν είσαι μόνος, δώσε έμφαση στην κοινωνικότητα σου. 

Υδροχόος

Αυτή η βδομάδα φέρνει ένα μείγμα κοσμικής ενέργειας που θα σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις ισορροπία σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου για να πλοηγηθείς στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σου. Οι προοπτικές καριέρας είναι ελπιδοφόρες, αλλά είναι απαραίτητο να παραμείνεις συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος. Πάρε την πρωτοβουλία να κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους με αποφασιστικότητα και επιμονή. Οι καινοτόμες ιδέες σου θα μπορούσαν να κερδίσουν αναγνώριση. Συνέχισε να επιδιώκεις την τελειότητα και συνέπεια. Απέφυγε τις παρορμητικές δαπάνες έτσι ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου στα οικονομικά. Σε θέματα καρδιάς και αγάπης που αυτή τη βδομάδα έχει την τιμητική της, η επικοινωνία είναι βασική προϋπόθεση. Εξέφρασε τα συναισθήματα σου και πλησίασε ή αφιέρωσε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα. 

Ιχθύες

Η βδομάδα και οι επόμενες μέρες έχουν να κάνουν με την καλλιέργεια βαθύτερων δεσμών και σχέσεων. Με την Αφροδίτη να χορεύει χαριτωμένα στον τομέα της οικειότητας σου, θα βρεις τον εαυτό σου να λαχταράει ουσιαστικές ανταλλαγές με αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο σου. Βούτηξε σε ευάλωτες συζητήσεις, εξερεύνησε κοινά όνειρα και ανάγκες και καλλιέργησε τους δεσμούς σου. Η αυθεντικότητα είναι ο μαγνητισμός σου. Επαγγελματικά, οδηγείς τα κύματα της δημιουργικότητας και της καινοτομίας. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες εκτινάσσονται στα ύψη, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσεις ιδέες ή να συμμετάσχεις σε διαπραγματεύσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και μη διστάσεις να πάρεις υπολογισμένα ρίσκα. Μείνε προσαρμοστικός καθώς μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες ευκαιρίες, ωθώντας σε προς τους επαγγελματικούς στόχους σου.  

Κεντρική φωτογραφία: Jeremy Moeller/Getty Images

Περισσότερα Εδω