Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η ποικιλομορφία και η ποικιλία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για εσένα σήμερα. Είναι μια καλή μέρα για να διακλαδωθείς, να συνδεθείς και να μάθεις για το τι συμβαίνει γύρω σου. Δε σε ενδιαφέρουν οι άψυχες ρουτίνες αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αποκτήσεις νέες πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή και αυτά που γνωρίζεις μπορούν να βοηθήσουν τη δική σου ζωή, αλλά και τη ζωή των άλλων, οπότε φρόντισε να τις μοιραστείς. Υπάρχει μια προθυμία να εξερευνήσεις νέες επιλογές. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα είναι λίγο πιο εύκολο να κουραστείς ή να αγχωθείς για θέματα που μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικά μακροπρόθεσμα.

Ταύρος

Η επιβράδυνση λειτουργεί καλά για σένα σήμερα και αν σε κουράζει, τότε δεν ακούς το ένστικτο σου! Οι σημερινές διελεύσεις της Σελήνης έχουν να κάνουν με την εκτίμηση αυτού που ήδη έχεις και εκείνων των βασικών απλών πραγμάτων που γεμίζουν και βελτιώνουν τη ζωή σου, αλλά συχνά δεν τα αναγνωρίζεις. Θα ήταν σοφό να κάνεις ένα διάλλειμα από την υπερβολική σκέψη και ανησυχία για το τι σκέφτονται ή περιμένουν οι άλλοι από σένα. Τα πρόσφατα σχέδια φαίνονται και πάλι εφικτά.

Δίδυμοι

Οι δημιουργικές και επιχειρηματικές σου παρορμήσεις είναι σήμερα σε πρώτο πλάνο. Ενώ είσαι σε επαφή με τα συναισθήματα σου, δέχεσαι επίσης διακυμάνσεις της διάθεσης. Έχεις μια επίμονη ανάγκη για άνεση και ευχαρίστηση και μια σχεδόν επείγουσα ανάγκη να ικανοποιήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Μπορεί να αναστατωθείς σχετικά γρήγορα από τις περιστάσεις ή τους ανθρώπους που σε περιορίζουν. Μπορεί επίσης να είσαι ανυπόμονη με τις ρουτίνες και τις μεθόδους που χρησιμοποιείς για τόσο καιρό και να έχεις κουραστεί.

Καρκίνος

Η σημερινή Σελήνη θέλει να μειώσεις τη διέγερση, αλλά μια διέλευση Άρη – Ουρανού έχει άλλα σχέδια! Σίγουρα χρειάζεσαι κάποια συναισθηματική ανανέωση. Η απόδραση από τη φασαρία θα ήταν ιδανική σήμερα. Υπάρχει μια ισχυρή τάση να αναζητάς καταφύγιο και να χτενίζεις το παρελθόν για απαντήσεις. Η επιπλέον ξεκούραση σήμερα θα βοηθήσει όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο σου αργά σήμερα, όταν τα συναισθηματικά ζητήματα γίνονται πιο ξεκάθαρα και είσαι έτοιμη να μοιραστείς τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου με τους άλλους.

Λέων

Ίσως βρεις έμπνευση για ένα νέο έργο σήμερα. Αργότερα μπορεί να νιώσεις κούραση ωστόσο, καθώς υπάρχει μια μικρή αμφιβολία ή σύγχυση. Αυτό μπορεί μόνο να σε επιβραδύνει λίγο, κάτι που μπορεί απλά να χρειαστείς. Μια μικρή συναισθηματική απόσπαση μπορεί να σε βοηθήσει δίνοντας σου περισσότερη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου και να μην ανησυχείς πολύ για το τι σκέφτονται ή περιμένουν οι άλλοι από σένα. Επιβράδυνε αν οι άλλοι δε συμβαδίζουν με τις ιδέες σου. Στόχος να ακολουθήσεις τη ροή και να απολαύσεις ένα time out αργότερα σήμερα.

Παρθένος

Το μυαλό σου είναι ιδιαίτερα γόνιμο αυτή τη στιγμή, καθώς είσαι σε θέση να συνδυάσεις την πρακτικότητα με τη φαντασία για να εκπληρώσεις τους πιο κοσμικούς σου στόχους. Οι επαγγελματικές πόρτες μπορεί να ανοίξουν μέσω των επικοινωνιών και των κοινωνικών σχέσεων. Ωστόσο προσπάθησε να μην βασίζεσαι πολύ στους άλλους σήμερα, καθώς τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα σχεδίαζες στην προσωπική σου ζωή. Κάποια απάθεια μπορεί να είναι σωστή αυτή τη στιγμή, αρκεί να απομακρυνθείς από μια κατάσταση για να αποκτήσεις προοπτική.

Ζυγός

Έχεις εξωστρεφή και περιπετειώδη ενέργεια μαζί σου σε συναισθηματικό επίπεδο σήμερα. Θέλεις να ζήσεις τη ζωή χωρίς να ανησυχείς για τα στοιχεία. Είναι καιρός να ανακατέψεις τα πράγματα και να μην ακολουθείς ένα αυστηρό πρόγραμμα. Θέλεις να ξεφύγεις από τη συνηθισμένη ρουτίνα και αποφεύγεις να προσπαθείς να καταλάβεις ποια πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση σου. Αλλά επειδή οι ενέργειες της ημέρας είναι λίγο θορυβώδεις μερικές φορές, η αυξημένη ευαισθησία σου θα μπορούσε να σε οδηγήσει στο να απογοητευτείς εύκολα, είτε με ανθρώπους είτε με περιστάσεις.

Σκορπιός

Έχεις την τάση να παρατηρείς διαφορετικά επίπεδα οποιασδήποτε δεδομένης κατάστασης γενικά και ειδικά σήμερα. Σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να έρθεις σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες, αλλά η τάση δεν είναι να κυνηγήσεις ακόμα τις επιθυμίες σου, αλλά να σχεδιάσεις την επόμενη κίνηση σου. Η σημερινή μέρα είναι καλή για επίλυση προβλημάτων ιδιαίτερα για συναισθηματικά, προσωπικά και οικιακά θέματα. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει κάποια ανυπομονησία για να αντιμετωπίσεις. Η επιθυμία να αναλάβεις νέες προκλήσεις μπορεί να είναι έντονη, ιδιαίτερα εκείνες που δεν περιστρέφονται γύρω από τις ίδιες παλιές ρουτίνες στις οποίες είχες κολλήσει.

Τοξότης

Εστιάζεις στο να βρεις ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου σήμερα. Μπορεί να αναγνωρίσεις την ανάγκη ή την επιθυμία να συμπεριλάβεις άλλους. Ενώ θέλεις να βλέπεις με τα μάτια των άλλων, όσο κι αν προσπαθήσεις, η έλλειψη συντονισμού αυτή τη στιγμή μπορεί να επηρεάσει. Είναι δευτερεύον και τίποτα που η υπομονή δε θα διορθώσει. Να είσαι ευγενική με τους άλλους και μην περιμένεις πολλά από τον εαυτό σου για καλύτερα αποτελέσματα. Η αναξιοπιστία, η αδιαφορία ή ο εκνευρισμός κάποιου μπορεί να είναι έντονη, αλλά προσπάθησε να μην αφήσεις τις διαθέσεις των άλλων να καθορίσουν τη μέρα σου.

Αιγόκερως

Στόχος είναι να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου μέσα από μικρές προσαρμογές και αλλαγές σήμερα. Υπάρχει περισσότερη συναισθηματική φόρτιση γύρω από τα πράγματα που δεν είναι στη θέση τους, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για να διορθώσεις προβλήματα ή να χειριστείς εκείνα τα θέματα που απαιτούν κριτική σκέψη. Τα μικρά πράγματα πίσω από τα πιο λαμπερά στοιχεία της ζωής σου χρειάζονται λίγη προσοχή! Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν εντάσεις που πρέπει να διαχειριστείς εάν κάνεις τα ίδια παλιά πράγματα ή σχετίζεσαι με κουρασμένους, ανθυγιεινούς τρόπους.

Υδροχόος

Η επιθυμία σου να είσαι γύρω από ανθρώπους ή να εκφραστείς είναι έντονη σήμερα. Μπορεί να πετύχεις πολλά εάν εστιάσεις σε πιο δημιουργικές και ελκυστικές εργασίες ή αν ορκιστείς να ακολουθήσεις τις επιθυμίες της καρδιάς σου και όχι ένα σενάριο αυτού που πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, τα ένστικτα σου μπορεί να μην σε εξυπηρετούν όπως συνήθως, σε μεγάλο βαθμό λόγο της διέλευσης Άρη – Ουρανού. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσες να αισθάνεσαι λίγο έξω απ’ τα νερά σου, ειδικά όταν πρόκειται να πεις το σωστό.

Ιχθύες

Συνεχίζεις να προτιμάς να περιτριγυρίζεις τον εαυτό σου με οικεία άτομα και μέρη για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Είναι καιρός να επανασυνδεθείς με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, καθώς και με τις δικές σου βαθιές επιθυμίες. Αφιέρωσε επιπλέον χρόνο για δραστηριότητες που σε βοηθούν να αισθάνεσαι πιο ασφαλής. Δραστηριότητες που βοηθούν στην οικοδόμηση πίστης στον εαυτό σου και όσους βρίσκονται πιο κοντά σου είναι υπερ. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, λίγη ανυπόμονη ενέργεια σε επηρεάζει.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

Περισσότερα Εδω