Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «After Dark» τις ηθοποιούς Νικολέττα Καρρά και Φαίδρα Δρούκα.

Οι δυο αγαπημένες ηθοποιοί τοποθετήθηκαν εκτενώς για το κίνημα «Me Too» που ξέσπασε τον τελευταίο χρόνο στο θέατρο, αλλά και σε άλλες μορφές κακοποίησης που βιώνουν στο επάγγελμα τους, με τη Νικολέττα Καρρά να διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να γνωρίζει διάφορες καταστάσεις.

«Έχω υπάρξει τυχερή. Δεν έχω υποστεί καμία είδους βία. Για να κάνει κάτι κάποιος από εδώ και στο εξής θα το σκέφτεται διπλά και τριπλά. Από την τελευταία φορά που βγήκα και μίλησα για το #metoo δεν έχω ξαναβγεί να μιλήσω. Είναι ωραία ευκαιρία τώρα. Φοβάμαι να μιλήσω δημόσια. Υπάρχει μια ανθρωποφαγία και γενικά ό,τι λες το παίρνουν και το διαστρεβλώνουν. 

Ήμουν σε μια εκπομπή με ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και με ρώτησαν αν είχα ακούσει διάφορα. Απάντησα ότι είχα ακούσει για παραβατικές συμπεριφορές και όποιος λέει ότι δεν έχει ακούσει, λέει ψέματα. 

Και βλέπω μετά τίτλους με ονόματα, χωρίς να έχω πει όνομα δημοσίως “Νικολέττα Καρρά για τον τάδε: Όποιος δεν ήξερε λέει ψέματα”. Καταρχάς στη συνέντευξη δεν είχα αναφερθεί στο συγκεκριμένο όνομα. Μα ούτε εγώ ήξερα για βιασμούς και τόσο χοντρά πράγματα.

Υπάρχει λογοκρισία. Εννοείται είμαστε με την πλευρά των θυμάτων. Καλό θα ήταν από εδώ και πέρα να μιλάμε όταν γίνεται κάτι. Να μιλάνε μόνο αυτοί που πρέπει» ξέσπασε η Νικολέττα Καρρά.

 

 

Περισσότερα Εδω