Νεα ιστοσελίδα για την παράταξη του νύν και εκ νέου υποψηφίου Προέδρου για τις προσεχείς εκλογές στο Δικηγορικό  σύλλογο Βόλου Χρήστο Στρατηγόπουλο

Η νεα σελίδα έχει όνομα http://www.dikigorikoiorizontes-strategopoulos.com  και παρουσιάζει το πρόγραμμα  και τις θέσεις για την νεα θητεία αλλά και τους υποψήφιους στο συνδυασμό

ο κ Στρατηγοπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά

Σας καλωσορίζουμε στον ιστοχώρο μας, αποτέλεσμα αποκλειστικά εθελοντικής προσφοράς και δημιουργίας των συνοδοιπόρων στους “Δικηγορικούς Ορίζοντες”, χωρίς οποιαδήποτε επαγγελματική παρέμβαση και καθοδήγηση.

Ευχαριστούμε που επιλέγετε να γίνετε κοινωνοί των θέσεων και απόψεων μας, όσον αφορά στα ζητήματα που απασχολούν τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου και τα Μέλη του, ενόψει και των δικηγορικών εκλογών της 28ης Νοεβρίου 2021.

Χωρίς να μας διαφεύγει ότι η προσωπική επαφή είναι αναντικατάστατη, φιλοδοξούμε – μέσω του ιστοχώρου μας – να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο forum παρουσίασης των θέσεων και απόψεων μας και ταυτόχρονα διαδραστικής επικοινωνίας μας.

Αυτονόητα, ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν ατέλειες, απευκταίες, αλλά ταυτόχρονα συμβατές με τον εθελοντικό – “ερασιτεχνικό” χαρακτήρα της παρούσας δημιουργίας μας.

Για τους “Δικηγορικούς Ορίζοντες”

Χρήστος Αν. Στρατηγόπουλος

Υπ. Πρόεδρος Δ.Σ.Β.

 

Περισσότερα Εδω