Στις κατηγορίες για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος απαντά ο Κωνσταντίνος Πουχρονόπουλος, γνωστός για την κοινωνική προσφορά με την κουζίνα ως «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Πρώτο Θέμα»: Έπαιρνε τα χρήματα από επώνυμους και απλούς πολίτες, τα έβαζε σε προσωπικούς λογαριασμούς και τα έπαιζε τυχερά παιχνίδια – «Το εγκληματικὀ προϊόν» υπολογίζεται σε 600.000 ευρώ – Κατηγορείται ακόμα μια συγγενής και μία συνεργάτης του – Δες ΕΔΩ αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απάντησε στην κάμερα του Alpha και τη Β. Δαράτου:  «Να ψάξουν καλά και να έρθουν εδώ να με πάρουν αν κάνω ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ναι, εδώ είμαι, να έρθουν να με πάρουν».

«Δεν είναι μόνο 600.000 ευρώ είναι 1.500.000 τα τελευταία δύο – τρία χρόνια. Μόνο το φαγητό που έχουμε μοιράσει βάλτε κάτω και δείτε πόσο κάνουν όλες αυτές οι μερίδες», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Εγώ δεν παίζω ποτέ. Έχω έναν φίλο ο οποίος πήγε με την κάρτα και έπαιρνε χιλιάρικα. Αυτά τα λεφτά ήταν για τον «Άλλον Άνθρωπο». Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα…» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Στην κάμερα του Alpha μίλησε και η αδελφή του σχετικά με τους λογαριασμού στους οποίους πήγαιναν οι δωρεές από των πολιτών: «Όλες αυτές οι δωρεές έμπαιναν στον λογαριασμό της μητέρας μου και για λίγο χρονικό διάστημα στον λογαριασμό του συζύγου μου».

Περισσότερα Εδω