Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον έντονο πόλεμο που δέχονται τα τηλεοπτικά πρόσωπα στην πολιτική, με αφορμή όσα βίωσε ο ίδιος πριν από λίγους μήνες, που θέλησε να βρεθεί υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.

«Μου αρέσει η ιδέα να κατέβει η Ελεονώρα Μελέτη στις Ευρωεκλογές, χαρά στο κουράγιο της. Απλά θα πω το εξής για να το συνδυάσω και με κάτι που έχει γίνει με την Ελεονώρα και με αυτό που έχει γίνει με Δημήτρη Παπανώτα. Πρέπει οι άνθρωποι των media που κατεβαίνουμε στις εκλογές να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα μας ξεσκονίσουν από κάθε άποψη. Δηλαδή εγώ το πρώτο που είχα σκεφτεί πέρσι, πριν απαντήσω θετικά στη Νέα Δημοκρατία ότι θα κατέβω υποψήφιος, ήταν να κάτσω να θυμηθώ επί 35 χρόνια τι έχω πει και τι έχω γράψει στα social media», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για τον χυδαίο πόλεμο που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά αυτό ισχύει για όλους. Και εμένα, όταν κατέβηκα στις εκλογές, μου έβριζαν τη μάνα. Χωρίς να ξέρουν ότι έναν χρόνο πριν την είχα αποχαιρετήσει τη γυναίκα. Υπάρχουν κάποια κόμματα που έχουν ολόκληρους στρατούς και λένε πως «θα τον τσακίσω που τόλμησε να κατέβει στην πολιτική». Λένε τέρατα! Εμένα που κατέβηκα με τη Νέα Δημοκρατία με έβριζαν, όσον αφορά τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, άνθρωποι αριστερών κομμάτων που υποτίθεται ότι είναι και πιο υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θέλω να πω δηλαδή πως παίζει και πολλή υποκρισία», κατέληξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Περισσότερα Εδω