Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στη Τρίπολη μεταξύ του Αστέρα και του ΠΑΟΚ (1-1) για την 3ης αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ με τον Σφιντέρσκι στο 56’ και ο Μουνάφο ισοφάρισε σε 1-1 στο 65’ για τον Αστέρα.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 5ο λεπτό με τον Σφιντέρσκι αλλά απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο 12’ ο Ίνγκασον γύρισε στον Πασχαλάκη η μπάλα του ξέφυγε αλλά έδιωξε στη γραμμή. Το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Σφιντέρσκι στο 22’ ενώ στο επόμενο λεπτό (23’) ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τζόλη.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 56’ με το δυνατό σουτ του Σφιντέρσκι μέσα από τη περιοχή (0-1). Ωστόσο οι Αρκάδες ισοφάρισαν εννιά λεπτά αργότερα (65’) με τον Μουνάφο (1-1) που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες κάρτες: Κώτσιρας, Μουνάφο – Ζίβκοβιτς, Ντάγκλας, Κρέσπο, Ουάρντα

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο (78′ Μπελόκ), Τιλίκα (78΄ Κρέσπι), Φερνάντεθ (16΄ λ.τ. Ριέρα), Σίτο (67′ Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπαμπά, Ντάγκλας, Σβαμπ (76′ Κρμέντσικ), Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (83′ Μουργκ), Τζόλης (58΄ Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι.

Περισσότερα Εδω