Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι του Αστέρα με τον Άρη στην Τρίπολη για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League. Ο Μαντσίνι σκόραρε για τον Άρη στο 74’ και ο Ρόουζ με αυτογκόλ στο 81’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στο 23’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ριέρα που σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Κουέστα. Στο 42΄ο Ματίγιο σούτερα χωρίς όμως να βρει στόχο.

Στο 65’ ο Μπρούνο Γκάμα απείλησε για τον Άρη, όμως, ο Τσιφτσής κράτησε την εστία του ανέπαφη. Στο 74’ ο Γκάμα με κάθετη πάς έβγαλε τον Μαντσίνι σε θέση βολής που πλάσαρε για το 0-1. Στο 81’ από γύρισμα του Κώτσιρα, Ρόουζ και Μπαράλες έπεσαν για την προβολή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κουέστα από τον Γάλλο αμυντικό του Άρη (1-1). Στο 88’ ο Κουέστα με διπλή προσπάθεια, είπε «όχι» στον Μπαράλες, διώχνοντας την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Χριστόπουλος, Πασαλίδης – Σούντγκρεν, Δεληζήσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ (39’ Πασαλίδης), Χριστόπουλος, Άλβαρες, Βαλιέντε (60’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τιλίκα (90’ Κρέσπι), Σίτο (61’ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (61’ Γκόμεζ), Μπαράλες.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (63’ Τζέγκο), Ματέο (63’ Σίλβα), Μαντσίνι, Γκάμα (89’ Μπερτόγλιο), Μάνος.

Περισσότερα Εδω