Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν ο Ιωνικός με τον Βόλο στη Νεάπολη στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στη Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51’ με τον Βαφέα και ο Βόλος ισοφάρισε στο 86’ με τον Όροζ.

Δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι στο ματς και στο 10ο λεπτό ο Βαλεριάνος σούταρε έξω από τη περιοχή όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 19’ ο Καμπράλ μπήκε στη περιοχή, έδωσε στον Άοσμαν που σούταρε αλλά αστόχησε για λίγο. Ο Βόλος είχε τη πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 28’ με το σουτ του Ρομέρο που απέκρουσε ο Χουτεσιώτης, ενώ στο 32΄ έφτασε φάτσα με το γκολ όταν ο Φαν Βέερτ βρέθηκε μόνος μπροστά στην εστία αλλά ο κίπερ του Ιωνικού απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Κότνικ με δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις σε προσπάθειες του Βαφέα κράτησε την εστία του ανέπαφη στα πρώτα 45’.

Ο Ιωνικός βρήκε δίχτυα στο 51’ και άνοιξε το σκορ (1-0) με τον Βαφέα που μετά την εκτέλεση κόρνερ του Άοσμαν πρόλαβε τον Γκρίλο και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 69’ είχε καλή ευκαιρία στο σουτ του  Ρεγκετέν, ενώ στο 75’ το σουτ του Βοϊτκόφσκι αποκρούστηκε από τον Χουτεσιώτη. Η πίεση του Βόλου καρποφόρησε στο 86’ με τον Ορόζ που με φάουλ από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας για το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Τουράμ, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Μύγας – Ρίνερ, Μπαριέντος, Γκρίλο, Τερεζίου

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαφέας, Μύγας, Ρομαό, Βαλεριάνος, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (82’ λ.τρ. Μπάσα), Ματσούκας (53’ Μάναλης), Καμπράλ (82’ Κιάκος), Τουράμ (90’+3’ Σάντσες).

ΒΟΛΟΣ (Γκιγέρμο Αμπασκάλ-Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκρίλο, Ρίνερ (83’ Τερεζίου), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Νίνης (66’ Βοϊτκόσκι), Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Ροσέρο (56’ Ορόθ), Φαν Φέερτ.

Περισσότερα Εδω