Τον Στέφανο Κωνσταντινίδη συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης 24/4 οι τηλεοπτικές κάμερες, 

Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε από το Happy Day, μεταξύ άλλων, στο… ακόμα πιο πρόωρο τέλος, από αυτό που είχε ανακοινωθεί, της εκπομπής Mega Καλημέρα, στην οποία συμμετέχει.

«Δεν υπάρχει χαρά όταν κάτι για το οποίο ξεκινάς με όνειρα, όραμα και θες να κάνεις επιτυχία, όταν τελειώνει πρόωρα – μη κοροϊδευόμαστε, κόπηκε η εκπομπή – δε χαίρεσαι. Από εκεί και πέρα, το μήνυμά μου είναι προς τα παιδιά της ομάδας, και αυτό που είπα σε όλους, είναι ότι κανείς καλός δε χάνεται. Υπομονή, επιμονή και όλοι οι καλοί του χρόνου θα είναι και θα δουλεύουν εκεί που πρέπει. Εντάξει, συνέβη και πάμε παρακάτω» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το τι θεωρεί εκείνος ότι έφταιξε και η εκπομπή δε σημείωσε επιτυχία, εκείνος απάντησε, «Θα πω ότι εγώ έφταιξα κυρίως. Θα ήταν πολύ ωραίο όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κάποιες θέσεις, να πουν αυτό, “εγώ έφταιξα”. Είναι σκληρή αυτή η δουλειά, ο κόσμος νομίζει επειδή είμαστε μπροστά στα φώτα, όλα είναι λαμπερά, ότι παίρνουμε μεγάλους μισθούς, ότι όλα είναι τέλεια, αλλά δεν είναι έτσι. Είμαστε πιόνια ενός προϊόντος. Ε, το δικό μας δεν πούλησε φέτος».

Περισσότερα Εδω