Το δεύτερο παιδί του πρόκειται να υποδεχτεί στον κόσμο σε τέσσερις μήνες από τώρα ο Ιβάν Σβιτάιλο καθώς, η σύζυγός του Σταυριάνα Γαρνάβου είναι έγκυος. (διάβασε εδώ πως το είχε επιβεβαιώσει στο TLIFE)

Ο ηθοποιός και πρώην χορευτής, μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” μοιράστηκε τη χαρά του γι’ αυτό το γεγονός ενώ αναφέρθηκε και στο bullying που είχε βιώσει ως παιδί.

«Νιώθω υπέροχα που θα γίνω μπαμπάς για δεύτερη φορά. Όταν μεγαλώνει η οικογένεια, μόνο ευχάριστο είναι. Είναι κοριτσάκι, το δεύτερο. Μεγαλώνουν τα κορίτσια. Ήμασταν μαζί με τη σύζυγό μου όταν μάθαμε ότι είναι έγκυος. Θέλαμε από κοινού να αποκτήσουμε δεύτερο παιδί» δήλωσε ο Ιβάν Σβιτάιλο για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Σε άλλο σημείο ο Ιβάν Σβιτάιλο αναφέρθηκε στη σχέση με τον δικό του πατέρα. Όπως είπε οι δυο τους δεν είχαν επαφές για σχεδόν 20 χρόνια λόγω του προβλήματος που ο πατέρας του αντιμετώπιζε με τον αλκοολισμό.

«Με τον πατέρα μου, δεν είχαμε σχέσεις για περίπου 20 χρόνια. Ο πατέρας μου, ήταν βαριά αλκοολικός και απλά κάποια στιγμή έχασε τη συνείδησή του και δε μπορούσα να έχω μια ουσιαστική επικοινωνία μαζί του» είπε.

«Ήμουν 10 χρονών και έκανα μπαλέτο. Σε κάποιους αυτό φαινόταν αστείο, σε κάποιους γελοίο… Όταν ήμουν μικρός, μου φαινόταν αδιανόητο που με φώναζαν Αλβανό ενώ είμαι Ουκρανός» ανέφερε τέλος ο Ιβάν Σβιτάιλο που αυτή την περίοδο ξεκινά γυρίσματα για της ΕΡΤ, «Στα σύρματα» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Περισσότερα Εδω