Στο Μουζάκι Καρδίτσας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής του astra «Θεσσαλική Γη» και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης»  κ. Χρήστος Αθανασιάδης ο οποίος συναντήθηκε με τη Ρένα Δούρου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υπεύθυνη Κλιματικής Κρίσης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία πραγματοποιεί από χθες 3ήμερη περιοδεία στο νομό Καρδίτσας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την επέλαση του «Ιανού».

 

Σε σχετική ανάρτηση  στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebbok,  ο κ. Αθανασιάδης αναφέρει: «Συμφωνήσαμε στα πάντα, από τις καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των ζημιών σε ρέματα και φράγματα, την έλλειψη αντιπλημμυρικών και εγγειοβελτιωτικών έργων, τις καθυστερήσεις στην καταβολή αποζημιώσεων και ενισχύσεων, μέχρι το άδικο, της μη εξαίρεσης που έχει επιφυλάξει η κυβέρνηση στους πληττόμενους πολίτες για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, εκτός από το θέμα του Αχελώου, εκεί, ο καθένας έμεινε στις απόψεις του»!

 

Περισσότερα πάντως θα έχουμε επί της οθόνης, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «Θεσσαλική Γη» στο Astra tv, όπου θα παρουσιαστεί ολόκληρη η συζήτηση μεταξύ της κας Δούρου και του κ. Αθανασιάδη.

 

 

 

Περισσότερα Εδω