«Πολιτικός στόχος της παράταξης των «Ελεύθερων Θεσσαλών» στις εκλογές 2023 είναι η διακυβέρνηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας» τόνισε ο Λαρισαίος έμπορος Δημήτρης Μητσιούλης, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Περιφερειάρχη.

Όπως εξήγησε ο κ. Μητσιούλης σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας, «το προσκλητήριο προς τους Θεσσαλούς πολίτες έχει σταλεί. Απευθυνόμαστε σε αυτούς τους ανθρώπους από τις εκλογές του 2019 που απείχαν και το ποσοστό ξεπερνά το 50%.

Πρόσκληση για τον τίμιο αγώνα των αδέσμευτων και Ελεύθερων Θεσσαλών στέλνουμε και στους μετανιωμένους που τους κορόιδεψαν οι κομματικές παρατάξεις και με τα πολλά ΘΑ άρπαξαν την ψήφο τους.

Είναι ανάγκη η ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας τώρα να αφυπνιστούν οι πολίτες και να δώσουν νόημα στη λέξη αυτοδιοίκηση.
Η κάθε Περιφερειακή αρχή έχει το δικαίωμα της αντίστασης σε κάθε τι που δεν συμφέρει στον τόπο και να το διαπραγματευτεί.

Είναι δυνατόν και ισχύει η Νέα ΚΑΠ από 1 Ιανουαρίου το 2023 και η Νέα Περιφερειακή αρχή να την εφαρμόζει χωρίς να ερωτηθεί κα να διαπραγματευτεί; Αυτό το κοστούμι που μας στείλανε χωρίς να τους δώσουμε τα μέτρα εμείς δεν θα φορέσουμε».

Δείτε βίντεο:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω