Εκπλήξεις επιφύλλασε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ για την ενδεκάδα της εθνικής Ελλάδας στην αναμέτρηση κόντρα στο Κόσοβο (5/9, 21:45).

Πιο συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός προπονητής θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Τάσο Δουβίκα. Ο επιθετικός της Ουτρέχτης είχε δοκιμαστεί στις τελευταίες προπονήσεις στο αρχικό σχήμα και εν τέλει κέρδισε την θέση του βασικού. Σε ότι αφορά την διάταξη, η Ελλάδα θα παραταχθεί με 4-2-3-1 το οποίο σε φάση άμυνας θα μετατρέπεται σε 3-5-2.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ. Στην άμυνα η τετράδα θα αποτελείται από τους Γιαννούλη, Μαυροπάνο, Τζαβέλλα και Ανδρούτσο (από τα αριστερά προς τα δεξιά). Στον χώρο του κέντρου ο Μανώλης Σιώπης και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα είναι το δίδυμο στα χαφ, με τον Τάσο Μπακασέτρα μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού. Στην αριστερή πλευρά θα βρίσκεται ο Κώστας Τσιμικάς, ενώ Παυλίδης και Δουβίκας αναμένεται να εναλλάσονται στην θέση του φορ και του δεξιού εξτρέμ.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, Δουβίκας.

Περισσότερα Εδω