Για τις αλλαγές στη ζωή του, αλλά και τους πρώτους του τηλεοπτικούς ρόλους μίλησε ο Μέμος Μπεγνής στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στην δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει vegan. «Μεγαλώνω καλά πρώτον γιατί μέσα μου είμαι ένα παιδί, είμαι αισιόδοξος και προσέχω τη διατροφή μου. Έγινα vegan γιατί αποφάσισα να σταματήσω να βάζω διαχωριστική γραμμή: σκυλιά, γατιά τα χαϊδεύουμε, γουρουνάκια, μοσχαράκια τα τρώμε», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής.

Κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Μη μου λες αντίο», αλλά και την τεράστια δημοσιότητα που γνώρισε, μέσα  από τον ρόλο του.

«Στο “Μη μου λες αντίο” ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% τηλεθέαση και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Με ακολούθησε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην έχει ταλέντο έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στη λέξη ατάλαντος.

Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι στη ζωγραφική δεν έχω στο θέατρο και την μουσική έχω όμως γινάτι έχουνε περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής στην κάμερα του Mega.

Περισσότερα Εδω