Σημαντική εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η Λαμία στους «Ζωσιμάδες» κερδίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 για την 3η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Super League. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπρένερ στο 10’ και τα γκολ της Λαμίας πέτυχε ο Τζανετόπουλος στο 47’ και ο Ντέλετις στο 82’.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για την Λαμία στο 4’ με τον Τζανδάρη να χάνει μεγάλη ευκαιρία που σούταρε αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο επόμενο λεπτό (5’) ο Ελευθεριάδης προσπάθησε με ανάποδο ψαλίδι να νικήσει τον Επασί αλλά ο Γάλλος κίπερ πρόλαβε και κράτησε την εστία του ανέπαφη. Στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κοντινή προβολή του Μπρένερ (1-0).

Η Λαμία μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 47’ έφερε το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Τζανετόπουλου (1-1).

Ο Τζανετόπουλος στο επόμενο λεπτό (48’) έχασε πολύ καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του και της Λαμίας καθώς η κεφαλιά του σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών.

Νέα καλή ευκαιρία για την Λαμία στο 74’ με τον Ντέλετις που βρέθηκε σε θέση βολής αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Στο 77’ ο Επασί απέκρουσε το σουτ του Παμλίδη και στο 82’ η Λαμία πέτυχε την ανατροπή στο σκορ με τον Ντέλετιτς που μπήκε στη περιοχή και έκανε το 1-2.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Καρτάλης – Αντέτζο, Ντέλετιτς, Μπεχαράνο, Επασί

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (63’ Σάλιακας), Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν (23’ λ. τρ. Πήλιος), Καρτάλης (63’ Παμλίδης), Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (83’ Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (83’ Λιάσος), Μιλιντσεάνου.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Βύντρα, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (88′ Γκούγκα), Μπεχαράνο, Μπιάρνασον (76’ Βασιλακάκης), Καραμάνος.

Περισσότερα Εδω