Μια νέα καθημερινότητα βιώνει πλέον η Ράνια Θρασκιά μετά την εκλογή της με τον ΣΥΡΙΖΑ την 21η Μαΐου. Μιλώντας στην Καθημερινή, αναφέρθηκε στα σχόλια της προεκλογικής περιόδου και στις αλλαγές στη ζωή της.

Αρχικά, η Ράνια Θρασκιά αποκάλυψε ότι καθημερινά προσπαθεί να διαβάζει λίγες σελίδες από το Σύνταγμα που δόθηκε στους βουλευτές μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Μας το έδωσαν προχθές στην ορκωμοσία και προσπαθώ κάθε μέρα να ξεκλέβω πέντε λεπτά και να διαβάζω από κάτι. Γενικά διαβάζω πολύ» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο, η Ράνια Θρασκιά τόνισε πως αν την είχαν προσεγγίσει ως παρουσιάστρια από τον ΣΥΡΙΖΑ, δε θα αποδεχόταν την πρόσκληση αυτή. Στο ερώτημα, δε, αν στεναχωρήθηκε για όσα γράφτηκαν για την ίδια μετά την εκλογή της στη «βουλή της μιας ημέρας» η Ράνια Θρασκιά απάντησε ότι «προσπάθησαν να με παρουσιάσουν ως τηλεπαρουσιάστρια, ως αμόρφωτη, όλα αυτά που στο κάτω-κάτω δεν ισχύουν. Καταλαβαίνω, υπήρξε θυμός και για το αποτέλεσμα και για το ότι δεν εξελέγησαν πραγματικά πολύ άξιοι συνυποψήφιοι. Προσωπικά, όμως, δεν πιστεύω στα διαζευτικά “ή”, αλλά στα συνθετικά “και”, έτσι πορεύομαι και έτσι θα πορευθώ».

Περισσότερα Εδω