Με νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ενημερώνει για τα νεότερα της υγείας του μετά τη λιποθυμία που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός μουσικός αναφέρεται, μεταξύ άλλων και στα κακόβουλα σχόλια που έλαβε, ενώ στέλνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση και σε όλους τους ανθρώπους του.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Αγαπημένοι μου καλημέρα, όπως ξέρετε οι τελευταίες μέρες ήταν για μένα δύσκολες…έφτασα κάποια στιγμή να ζω με 38 παλμούς χωρίς αισθήσεις… Οι πληγές του παρελθόντος είναι τα παράσημα του μέλλοντος.

Σας ευχαριστώ για την ανιδιοτελή αγάπη, τα χιλιάδες μηνύματα με τις θερμές ευχές και την υποστήριξη σας για ακόμη μία φορά. Όσον αφορά κάποιους πικρόχολους είναι η τελευταία φορά που επέτρεψα σε κακεντρεχή σχόλια να με πικράνουν. Ειλικρινά η ζήλια, η κακία και ο φθόνος που έχουν φωλιάσει στις ψυχές μερικών τους έχει κάνει απάνθρωπους.

Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Εύχομαι να μην τύχει ποτέ σε κανέναν. Οι εξετάσεις είναι πολύ καλύτερες και οι παλμοί ανέβηκαν. Το θετικό είναι ότι με αφορμή αυτό ανακαλύψαμε μία δυσλειτουργία στην μητροειδή βαλβίδα της καρδιάς την οποία θα διερευνήσουμε περαιτέρω και θα διορθώσουμε πριν διογκωθεί το πρόβλημα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, τους μαθητές μου και τους γιατρούς μου για την αμέριστη φροντίδα, κατανόηση και συμπαράσταση. Ραντεβού σήμερα 1:30 μ.μ. στο “Έλα να δεις” στο Omega Channel. Μου λείψατε», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ο ο οποίος επιστρέφει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. 

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω